Nejste přihlášen/a.
Mám zaplacený voucher u společnosti Deal lx,jenže se vytratila a dělá mrtvého brouka,tudíž neplatí poskytovateli služby,kterou jsem si zaplatil a já potřebuju vědět jak dostat peníze zpět. Viděl jsem,že již 1 paní psala o stejném problému s touto firmou. Myslíte,že by bylo dobré oznámit to na policii,kde by v případě více lidí,mohlo dojít i k trestnému činu?
Děkuji za odpověď johny
nabizeli temervyhradne 90% slevy,
tedy poskytovatele sluzeb to meli jako na vplneni sveho podnikatelskeho zajmu,
tim casto nebyla rekklama na vyhynuly hotel, ale napriklad na nakup noveho zarizeni, jehoz jste se stali sponzorem a mohli si jej vyzkouset
sluzby byly zakonite odbyte, ve zbytku praconi doby, nebo jak na bezicim pasu, kdy se poskytovatel krecovite bal, aby mu pristroj
neselhal a nemusel platit normalni spotrebni material, byl na yakaynika hruby a tvrdil opak o ucinnosti,
priklad,...
by ste si nechali okopirovat diplomku a oni by to udelai ob tri pismenka, diplomka by byla a valec i toner by se usetril ...
...pokytovatel by tvrdil treba, kdyz vas vykoupu v horke vode, nikdy se te spiny nezbavite a ja si jen zanesu kotel vapnem, trysky vam na plny proud nedam, vzdyt by to vasi artroze neprospelo
velky cas spotrebuje dotazy, ktere mohou zneplatnit voucher! daji prisny limit na vstup do procedury: mate o centimetr delsi vlasy, mate neostrihane nehty, dneska je mate zase moc kratke, vazite o kilo vic a zaroven o kilo min, nez je v instrukcich pristroje, VZ TOMU TAK ROZUmITE, ohledne se, viddte pani doktorko
my vam to nemuzeme poskytnout, je nam lito, opradu lito
to je princip dealX
v nejlepsim se na vas uci nova holicka nebo mate stehujici se salon krasy, kteremu se neustale nedari najit stalou klientelu a tak se prejmenuje a prestehuje, pokud mate vice opakovani v cene...
dobrý den,
mám stejný problém a nevím, co s tím. Rozhodně se ráda přidám k trestnímu oznámení na tuto společnost. pište na
Dobrý den,ozvali se mi 3 lidé včetně vás a je důležité zjistit,zda li dosáhneme 5000kč,moje částka je 990kč. Poslal jsem to všem tak uvidíme. Jan Viktorin
Dobrý den,
také mám zaplacené 2 vouchery od DEAL LX, bohužel po příjezdu na místo mi bylo sděleno, že služba mi nebude poskytnuta, z důvodů neplacení služeb zprostředkovatelem DEAL LX. Také nechápu, proč bych na tuto situaci měla doplácet já, když jsem zakoupila produkt a řádně jej zaplatila.
Každopádně ráda se přidám k trestnímu oznámení, prosím o info na smutik@centrum.cz .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.