Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mate zkusenosti s lecenim RAKOVINY lekem MMS?

Od: hauzerm* odpovědí: 20 změna:

Me matce byl koncem cervna diagnostikován nádor na mozku o velikosti 2x4cm a stále roste.Byla provedena biopsie,výsledky zatím

nejsou známy.Prý je to jedno,protoze ji prý zabije tak,či tak.Max prognoza je 1 rok,o čemž pochybuju,stále se její stav zhoršuje.Zasáhl levou stranu mozku,čímž oslabil hybnost levých končetin.Prosím,kdo z vás již řešil obdobný problém,podělte se o své zkušenosti s přípravkem MMS.Velmi děkuji za odpověd,můžete i telefonicky 737 488 017

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

2x

MMS,koloidní stříbro a pod,jsou u nás vedeny jako jedy nebo jen k vnějšímu použití a proč?Protože pomáhají a protože kdyby si lidé vyráběli MMS a KS doma sami,za co by pak výrobci léků žili?Každý at si říká co chce, s MMS nemám zkušenosti a ani jsem ho dodnes nepotřeboval,ale věřím že vyléčí i rakovinu. S KS mám zkušenosti a jen pozitivní a nejen v naší rodině pomohlo,ale i v rodinách našich známých.Jděte do toho,upřímně a možná to bude znít tvrdě,nemáte co ztratit,jen získat.Hodně štěstí.

Tyhle konspirační teorie miluji.

des*
hodnocení

1x

Použijte všechno co je k mání.MMS je také možnost.Lepší by byly tzv.fénixovy slzy,po zadání do google je najdete.

jabraka*
hodnocení

1x

Lék MMS je v každém případě jed.Pokud si chceš zničit kromě napadeného orgánu také ledviny a játra,užívej ho dosytosti.-Dnešní medikace pro léčení různých typů rakoviny už má poměrně dost úspěchů,je dobré zůstat u lékařské vědy,ne se obracet na šarlatány.

JABRAKA

des*

Jabrako,jednou rád sáhneš po onom jedu a rád.Odříkaného chleba největší kůrka.Sám jsi to nevyzkoušel,jen přenášíš rozumy tzv.lékařů. Nehaň co neznáš.Dnešní medikace mají prd a né dobré výsledky.Zas jen klavíruješ.To co se dává na rakovinu,to jsou skutečné jedy,na kterých je postaven obrovský byznys.Že sem nenapíše skutečně vyléčený z rakoviny?On totiž žádný není.

doplněno 29.07.12 10:06:

Hloupost světem vládne,viz kartágo.Zajeď si kdykoli do Brna Masarykův onkologický ústav,jdi do stacionáře,no a tam se podívej na ty nešťastníky,co si do sebe nechají napouštět ty jedy.Chodí tam ca 1/2 roku a potom umřou.NEZADARILO SA.

Citace z nabídky:
přípravek je určen pouze k dezinfekci bazénové vody, nikoliv ke konzumaci.
Zdroj: ona.idnes.cz/...
Tak nevím.
doplněno 29.07.12 08:35:

Navíc ta poslední věta předchozího příspěvku je lež.

jabraka*

Desi:

Na rozdíl od laiků vím,co tento přípravek obshuje.Skutečně jde podobný roztok připravit naředěním Domestosu.Je prokázáno ,že promeškáním času používáním podobných přípravků se ve většině případů ztratí možnost léčit klasicky.Mnoho lidí tedy umřelo,protože se včas neléčili.

Tady je totiž ta hloupost.

JABRAKA

Díky, souhlasím. To je skutečně to hlavní nebezpečí u všech "zázračných" prostředků. Zde je, samozřejmě, navíc nebezpečí škodlivosti samotného přípravku. Pokud ovšem pacient nezanedbal léčbu a škodlivost je mu vzhledem k situaci ukradená, tak bych ho chápal. Ale i tak bych se raději modlil.

iv81

Než sem napíšeš,že lidi budou používat Domestos,jdi si přečíst co obsahuje a zjistiš,že je to chlornan sodný a to je tedy rozdíl,MMS je chloritan sodný.

Kecáte. Nikdo netvrdí, že rakovina není vážná nemoc (mimocjhodem není (jedna) rakovina, jsou rakoviny), a že se na ní neumírá. Nicméně stále si stojím za svým, že vaše věta

"On totiž žádný není."

v daném kontextu je lež.

(Navíc neovládáte formální logiku.)

jabraka*
hodnocení

1x

Několik kladných výsledků při užívání MMS neznamená,že ve statictice se vůbec neobjevují výsledky negativní.Rakoviinné nádory jsou různého druhu a nelze je jednoznačně léčit jedním přípravkem.Znám několik případů,kdy tito uživatelé skončili s poškozenými játry,a rakoviny konce se nedočkali.

JABRAKA

martinaa*
hodnocení

0x

Teď to bude možná znít šarlatánsky, ale znám pána, co mu diagnostikovali rakovinu slinivky. Nevzdal to a nasadil jakousi zelenou léčbu, o které kdysi někde v zahraničí slyšel. Dlouhé měsíce jedl a pil pouze "zelené" jídlo, ječmen, ječmenné výluhy, zelenou zeleninu, šťávy a kdovíco ještě, a rakovinu úspěšně porazil. Ddodávám, že nebyl na žádné chemo ani nebral žádnou chemii. Kdybych ho sama neznala, neuvěřím...

hodnocení

0x

Asi takhle: zkušenosti nemám a můj postj nejen k MMS, ale vůbec k různým zázračným lékům, včetně třeba i Wobenzimu, je spíš skeptický. Za normálních okolností bych MMS razantě odmítl; obyčejnou rýmu (třebaže to stoupenci tohoto léku doporučují) bych s ním v žádném případě neléčil. V případech, kdy postupy lege artis "základní medicíny" takto tragicky selhávají, bych ovšem tak striktní a prioty nebyl. A - nesmějte se mi - modlete se. Konec konců i ta nejrigiroznější medicina, ať jsou její představitelé ateisté či věřící, zná , byť výjimečné, případy spontáního uzdravení a nevysvětlitelného ústupu naprosto zhoubných nemocí. Vysvětlit to neumí, ...

doplněno 29.07.12 17:48:

a oriori, nejrigoroznější

honzmalatny*

To kartáginec: KS mi vyléčilo malé dítě.tam kde lékaři pořád dokola nasazovali antibiotika a čím dál silnější. VYléčilo to i maminku známého co měla x let plísen v těle a mohl bych pokračovat.PAmatuj si že tonoucí se stébla chytá a kdyby byla jen malinká naděje,každý nemocný po ní sáhne všemi deseti.Nemávej rukou nad něčím,co i Tobě může jednou pomoci.

Ale jo, souhlasím, ostatně v tomto smyslu (tonoucí se i stébla chytá) jsem se i vyjádřil. Jen jsem napsal, že tohohle stébla bych se nechytal, dokud bych opravdu netonul.

logi

Takove drsne negace na MMS, pripada me to neuveritelne hulvatske! Odrazovat nekoho, at se radsi utopi.

Me pred 2 lety z hlavy operovali velky nador a ted se ta trocha, co nesla odstranit probudila k zivotu. Naplanovali me ozarovani.

Jsem rad, ze jen ozarovani, jelikoz chemoterapie je cestou, ale drastickou a ten kdo si da tu praci s zjistenim, co to ma za nasledky, tak ho prejde chut. Ozarovani zrovna neni uplne v pohode, ale v dany moment mirnejsi zatez. Ja nechci ani ozarovani a nevzdavam se.

Podal jsem si ruku s mnoha odborniky a predevsim s lidma z praxe, kteri tim vyresily zavazne potize. Cele jsem to poradne prostudoval.

Bavil jsem se na tema skodlivost, funkcnost a co presne se s tim deje do posledni molekuly. Je zajimave se pobavit s vice odborniky z ruznych oboru, on kazdy ma totiz jine spektrum informaci, ktere do sebe krasne zapadaji. A pokud tu bude nekdo psat, ze je to jedovate, tak ma pravdu. Bohuzel bude pravdivy i v opacnem pripade. To same mohu napsat treba i o soli, tu konzumujeme vsichni.

V kazdem pripade jsem se rozhod vyuzit MMS a eviduji znacne zlepseni.

Vseho moc skodi, takze pri vhodne aplikaci je to O.K.

To nejdulezitejsi: Nenasel jsem zadneho cloveka, ktery by mel negativni zkusenost, ba i nejake pozustale, kteri by se snazili tomu dat nejakou odplatu, postezovat atp. (takovych by bylo hodne a predevsim by se s nema chlubil farm. prumysl, jako odstrasujici duvod).

Pokud tu nekdo bude davat nejake negativni moudra, tak at je dava v presnych informacich - takova koncenrace a takove mnozstvi, podane tou a tou formou je takove, ci onake, ma za nasledek atp.

Jinak me pripada, ze tomu vubec nerozumi a jen keca hlouposti, pripadne lobuje pro farmaceuticky prumysl. (nebo se nekde neco spatne naucil).

Dekuji za pochopeni.

Mate zkusenosti s lecenim RAKOVINY lekem MMS?
stinka

Dobrý den.
Doslechli jsme se o léku MMS a potřebovali bychom s otcem odbornější přednášku, dokumentaci k vhodnému podávání a lidi, které by nám napomáhali se svými zkušenostmi.
Mamince lékaři tvrdili, že je celkem zdravá a veškerá vyšetření byla výborná. Pak jsme jí zařídili vyšetření s CT zařízením a diagnóza zněla Rakovina slinivky metastázující do jater a sleziny a velký úbytek červených krvinek, která zbůsobila menší embólii na plicích. Tento týden se budou konat schůzky s primái onkologických míst v České republice, abychom získali více názorů o možnosti pozastavení. S otcem vidíme každodenní změnu stavu maminky a musím říct, že to bolí jí i nás. Proto bychom se chtěli obrátit na tento způsob detoxikace a s odbornou radou.
Lékaři můžou s touto diagnózou jen testovat co člověk v těchto posledních chvílích vydrží a s otcem jsme toho názoru, že u tohoto MMS či CDS je dána vetší šance 50%/50% než u lékařů100%/5%.
Mohl bych tedy požádat o radu, pomoc a podporu?
Děkuji,

lidus*
hodnocení

0x

Pokud nádor nelze operovat a je to jen čekání tak berte vše co kdo poradí, v podstatě je to totiž naprosto jedno. Já bych vyčkala na výsledek biopsie, ne každý nádor je zhoubný a pak pokud je dobře uložený mohl by jít odstranit bez toho, že by nějaká ¨samoléčba napáchala nezvratné škody.

hodnocení

0x

MMS jsem používal krátce a jsem přesvědčen, že je schopno hubit různé nežádoucí mikroorganismy, zde ohledně léčby malárie pomocí MMS zforum.cz/...

Pokud bych měl nějaký vážnější zdravotní problém, na který je MMS účinné ( czmms.info/... ), určitě bych MMS použil jako doplňkové léčení.

Máma měla rakovinu a MMS brala podle mě cca 2-3 měsíce intenzivně. Jestli to zpomalilo, zastavilo růst nádorů - to je možné, zkoušela i další věci (nejvíc si pochvalovala vitamin C (ideálně liposomální)), ale na CTčku nebyla změna (regrese) více méně zřetelně vidět. Měla nějaký typ rakoviny, který byl dost rychle postupující. Ale MMS taky považovala za dobré, pak ho už nebrala, protože součástí nějaké snad chemoterapie byly koloidní kovy, se kterýma se to snad nekombinuje.

Ohledně raka jsou zde různé informace alternativního léčení: ceskeforum.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]