Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání lidí - koho oslovit

Od: cscsc* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jak mám najít člověka, na kterého mám adresu, ale na té není, přestěhoval se. Ten člověk neví že ho hledám,

neskrývá se. Je nějaký detektiv nebo firma co toto umí? Nejedná se o vymáhání dluhů nebo pohledávek.

Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Můžete se jej pokusit najít na vlastní pěst. Pokud máte nějaké "indicie", hledání by mohlo dopadnout úspěšně a úspora oproti využítí "osob", které se na to specializují, by byla vysoká.

Případně využít detektivní společnosti, ale ceny jsou vysoké. A nebo postačí konexe u osob, spravující si databáze.

A nebo běžte do Pošty pro tebe *smich*

hodnocení

0x

Pokud znáte jméno, přijmení a alespoň rok narození, tak mi je pošlete vnitřní poštou a já se mrknu, jestli něco najdu. Je dost možné, že to bude stejná adresa, kterou máte, ale třeba taky ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]