Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Rozešla se se mnou přítelkyně po 4 letech krásného vztahu. Důvod pořádně vlastně neměla. Jelikož jsme relativně maldí (přes 20 let), asi byl prý důvod ten, že je ještě moc mladá a nic si pořádně ještě neužila (první velká láska). Má už za mě i náhradu. Jenže řekla, že mě POŘÁD miluje a milovat bude, jen chce prostě čas-čas na sebe, aby si to nechala projít hlavou. Prý jsem neudělal nic špatně, ale ona prý si musí spadnout na pusu, aby věděla, o jak skvělý vztah přišla. Řekla mi, že se mnou do budoucna určitě počítá, jen neví jestli to bude za měsíc nebo třeba za rok. Zatím prostě neví. Řekla, že i teď, když má někoho jiného, jsem pro ní pořád ten nejdůležitější člověk na světě a vždy budu-ten kluk je jen takový důsledek, taková zkouška. Řekla, že mě miluje a že se vrátí, že se mnou chce strávit život - že jsem pro ni prostě ideální do života, jen teď chce trochu zvolnit. Tak jak tomu mám teď, prosím, pomoct? Co mám udělat, abych ji dostal zpět? Moc mi na tom záleží. Jsem z toho úplně mimo, dýchal bych pro ni, udělal bych pro ni cokoliv na světě, je pro mě vším. A navíc vím, že mě miluje, jen chce čas. Slíbila, že se vrátí a že chce vědět, že u mě má místo. Je to ještě "čerstvé", stalo se to před týdnem. A přibližně za měsíc se uvidíme - mám to tedy zkusit za ten měsíc? Jdeme totiž někam posedět. Jsem do ní blázen. Tak jestli máte někdo radu pro tenhle specifický případ (když ví, že se chce vrátit), poraďte, prosím...nevím vážně jak dál...A neraďte věty typu "zapomeň"-tady jde o to, že se oba pořád milujeme...
Láska je láska a jednou skončí. Každý vztah prochází určitými fázemi a jedna z těch posledních je právě ta, kam jste se dostali (protože pokud Tě miluje, tak Tě nebere jako pojistku, ale řekne Ti na rovinu, že si chce užít a tobě dopřeje to samé, to je láska a pravý význam slova miluji Tě). Dotaz typu jak jí dostat zpět je trochu v této situaci zcestný. Pokud Ti děvče tvého srdce řekne, že se musí najít a už má jiného, tak se nehledá, ale chce zažít co nejvíc z toho co si myslí, že díky Vašemu vztahu promeškala. Jsou pouze dvě věci co dělat, buď čekat jak věrný pes Džurbas a nebo překonat tu bolest a jít dál. Osobně navrhuji tu druhou, protože pokud se vyblbne a zjistí, že jsi ten pravý, tak příjde sama a bude uhánět tebe a Ty si zatím taky dopřej v klidu všeho co jsi během vztahu nemohl a pokud s ní budeš, tak zase nebudeš moct
Vážím si všeho, co jste tu napsali. A nejvíc se mi líbil názor od "kubowitze", protože přesně tak mi radili mí a její nejbližší. A ne říkat, že se nevrátí nikdy, že je to nesmysl. Ona se může chtít vrátit - po určité době, kdyby si uvědomila, o co opravdu přišla. Já ale do té případné situace budu žít dál. A je tu samozřejmě ta možnost, že si najdu někoho jiného. Ale o to víc (kdyby mne pak chtěla zpět) mě bude uhánět, a pak budu já v té "silnější" pozici. A myslím, že pak by se mě už hodně držela a dávala si i pozor na mé případné nápadnice..Já si právě myslím, že tu její lehkou sobeckost právě hodně podrazí, když si někoho najdu já. Ona si to totiž podle mne nechce připustit, že já bych se zamiloval do někoho jiného. Ale ta možnost tu je a myslím, že jestli se to stane, bude to jeden z momentů, kdy se ona zamyslí a možná ona pak začne trochu "bojovat". (jestli mne tedy pořád miluje).
To, co napsal kubowitz, přesně vystihuje situaci. Ona mi to takhle řekla, že má asi ten pocit, že si pořádně ještě nic neužila, ale že já mám taky tak pokračovat (akorát řekla tedy to, že až se "vyblbne", nebo až pozná, že je cesta zpět, nebo že o něco přišla, tak se podle ní bude chtít vrátit, protože já jsem prý partner pro ní pro život)...
Nenapsal jsi mi, čeho si potřebuje užít! Čeho se jí nedostávalo, když byla s tebou? To by mě osobně hrozně zajímalo. Já jsem ve stejné situaci, jako ona byla, a necítím, že by mi něco chybělo nebo že bych něco propásla. Že bych si prostě "nestihla užít". Mě z toho vyplývá, že jsi ji dost omezoval. Dovolil jsi jí chodit s jinýma lidma pařit? Dovolil jsi jí bavit se s ostatníma klukama? Dovolil jsi jí, aby dělala něco i bez tebe? Nebo jsi jí svazoval a ona si teď potřebuje oddechnout a opravdu si "užít" volnosti? Já mám nádherný vztah, svůj první, a opravdu necítím, že si potřebuju "užít" a zjišťovat, jestli je on pro mě partner na celý život. Já to nepotřebuju poznávat, protože to vím. A kdyby ona to také věděla, tak už se o tom nebude nikde jinde a u nikoho jiného přesvědčovat.
Na svůj věk se cítila moc svázaná...ale ne tím, že bych ji já nějak "držel"...v tomto měla svobodu a mohla dělat co chtěla a kdy chtěla. Já to ale v podstatě chápu, že se na svůj věk cítila moc svázaná. Možná to pomůže i mně. Přeci jen to "užít si", nebo vyblbnout se, znamená zkusit být i s někým jiným, možná jsem to jen špatně formuloval. Až něco v životě zkusí a bude mít s kým porovnat, pak se třeba vrátí. Ty říkáš, že můžeš porovnávat například s příteli tvých kamarádek. To je ale pěkná blbost. Pokud si to nikdy nezkuzíš sama, nikdy nebudeš moct objektivně porovnat. Myslím, že jsi do toho stadia ještě nedospěla, ale pokud jsi dost mladá a nic jiného jsi předtím nezkusila -tzn. že byl tvůj první jak v lásce, tak třeba v sexu (i když o tom se tu teď nebavíme), taky přijdeš časem do určité krize. Každý vztah v tomto věku a za této situace si krizí porjde. A když se ta krize časem vyřeší, o to bude pak vztah silnější. Je lepší si dát tu pauzu teď, než třeba ve třiceti, až budeme mít rodinu. A takhle je to právě u spusty dnešních lidí. Rozcházejí se takto, až když mají děti nebo rodinu a to my nechceme. to jí radši potkám "znovu" a později, až bude vědět, že jsem ten pravý a že se mnou chce žít celý život. Je lepší nic neodkládat, sice mě to strašně bolí, ale je to lepší, než kdyby se to stalo později. A nedělej si zase naděje, že ty budeš s tímto prvním partnerem v kuse až do smrti. Ano, jsou takoví lidé, ale je jich hrozně málo. Spíš počítej s tím, že taky nějaká větší krize přijde. A jestli se vyřeší nebo ne, to už je pak na obou lidech.
Moje mamka taky začala chodit v 17 letech s prvním chlapem a před 3 týdny oslavili 30 let výročí svatby. Celý život věděla, že on je ten pravý, s kým chce trávit život a nikdy si nepotřebovala u nikoho jiného dokazovat, že je to pravda, co si myslí. A co se týká toho porovnávání mého přítele s ostatníma chlapama ( kamarádi, přítelové kamarádek ) - tam snad vidím, co je zač, jak se chová celkově, jak se chová ke svojí holce, jakou má povahu, jak vystupuje - a z toho všeho si můžu udělat závěr. A ten je takový, že nikoho z nich bych za svého přítele nevyměnila ... Ano, není dokonalý ve všem, ale když si dám vedle sebe klady a zápory, tak výsledek je jednoznačný.
Ve svém prvním dotazu jsi psal: poraďte, prosím...nevím vážně jak dál.. . Ale však ty víš! A snažíš se ostatní přesvědčit o tom, že jednáš správně a chceš po nich, aby ti přitakali. Většina tady ti ale nepřitakala, poradila jak dál, a ty se tím stejně řídit nechceš. Tak se chovej tak, jak sám uznáš za vhodné, co si myslíš, že je nejlepší, a nežádej ostatní o radu.
Až se mne moje děti po třiceti letech mého manželství zeptají, jestli byl můj manžel a jejich otec pro mne ten pravý, také jim nejspíš řeknu že ano. A kdyby se mne zeptaly, jestli jsem někdy třeba jen uvažovala, že to ten pravý být nemusí, řekla bych jim, že ne. Pravda je ale trochu jiná, ale proč brát dětem představu o rodičích?
to biscuitgirl: promiň, ale jsi moc naivní. Není všechno tak, jak na první pohled vypadá a každý si tím projde. Taky jsem takhle jako ty uvažoval, než jsem se rozešli. Ale teď už vím, že jsem byl moc naivní a nezkušený. Však to časem poznáš sama. Není dobré dávat si za příklad jinou generaci. Doba byla jiná a lidé měli jiné hodnoty. A ženy přeci jen byly méně emancipované. Za generace našich rodičů se lidé v 19, či ve 20 letech běžně brali. Dneska těžko. Každý si nejdříve něco zkusí, vystuduje atp. A pak si někoho vezme třeba až po škole, třeba až když mu táhne na třicítku. Doba je jiná, hodně věcí se změnilo. I ženy a jejich myšlení. A když už dáváš to přirovnání rodičů..mí rodiče taky před rokem oslavili 30 let spolu, mají dvě děti, ale teprve teď mamka zjistila, že jí něco chybí, že jí taťka přeci jen nedává, to co by potřebovala. A rozešli se. Realita je někdy krutá, už to vím. A proto je lepší, že se to stalo teď, než jako třeba mojí mamce po 30 letech - proto to přítelkyně udělala - ona si totiž chce zachovat tu možnost, že se vrátí a že se mnou bude žít potom o to šťastněji a jistěji.. Taky jsem si partnerství rodičů idealizoval, na každého působili jako ideální partneři, ale do těch lidí opravdu nevidíš...
Já mám svůj názor, ty máš svůj názor. Možná je můj špatný, možná tvůj. A momentálně nechápu, s čím ještě potřebuješ poradit ...
doplněno 17.11.08 14:08:A navíc - nikdy tvoje přítelkyně nepozná všechny chlapy na světě, aby se přesvědčila, že ty jsi ten nejlepší. Nikdy to o tobě nebude moct na stoprocent říct. S tím nynějším jí to možná nevyjde a co potom? Řekne si, že on ten pravý teda nebyl a bude zase hledat dál? Já žádnou takovouhle anabází procházet nechci, abych donekonečna zjišťovala, jestli je můj přítel ten pravý. Teď si to myslím a nemám důvod to nějak zpochybňovat.
doplněno 17.11.08 18:01:Lidé se rozvádí po letech i přes to, že to nebyl jejich první partner a měli tak možnost si vybrat toho pravého - z několika, se kterými chodili. Mám z okolí zkušenosti, že zůstali lidi s prvním partnerem, mám zkušenost, že jich vystřídali víc ( dalo by se říct, že si vybrali toho, kdo se k nim nejvíce hodí ) a přesto to skončilo. To, že poznáš víc partnerů ti fakt nezaručí, že vybereš správně. Takže si nedělej naděje, že jestli se vrátí, tak se vrátí napořád. A stejně tak já teď nebudu opouštět svého partnera a vrhat se do jiných náručí, aby mi to zaručilo správný výběr a lásku až do smrti.
Teď konečně s tebou mohu souhlasit. Stadiem nudy ve vztahu, potřebou si něco dokázat nebo si užít, ať už tomu budeme říkat jakkoli si opravdu projde snad každý vztah. Já sama jsem si jím prošla poměrně nedávno, nic mi ve vztahu nescházelo, žila jsem si vlastně spokojeně, jen jsem si asi potřebovala dokázat, že se o mne může zajímat někdo jiný než chlap, vedle kterého se 10 let probouzím a 10 let usínám. Ale bylo mi jasné, že riskuji strašný malér kdyby se to provalilo. Chtělo strašně moc síly a pevné vůle ukončit vše dřív, než se do toho zamotám, a jsem natolik vděčná že se mi to podařilo, že se manžel nedovtípil a že jsem to zvládla, že věřím, že už to znovu nepodstoupím. Pravda je i to, že jsem teď ve vztahu spokojenější a jsem za něj vděčná, vážím si toho co mám. Pokud jste byli e stádiu, kdy jste potřebovali zkusit žít každý sám, dá se to pochopit. Ale musíš i ty žít po svém a počít i s tím, že se třeba nevrátí. A pokud potkáš někoho s kým ti bude dobře, tak jen směle do toho!
Teda, takhle ze sebe nechat dělat blbce ... Po 4 letech vztahu - to není bezhlavá a slepá zamilovanost, to je blbost. I kdyby se k tobě vrátila, budeš jí moct do budoucna VĚŘIT, budeš se na ní moct s čistým svědomím SPOLEHNOUT, že tě NEZRADÍ a v době, kdy ji budeš POTŘEBOVAT, tak že ti neřekne "Hele, sorry, ale já si potřebuju udělat v hlavě pořádek a odcházím od tebe ( možná na pořád, možná nafurt"? Pokud na tyhle všechny otázky odpovíš ANO, tak jsi fakt zoufalý a nemá cenu se ti snažit nějak poradit. Hele, jestli je ti už přes 20, tak to není žádné naivní mládí. Mě je 24, takže možná vám je tak nějak podobně. Jsme přeci ale už dospělí lidé, kteří umí racionálně myslet. Já mám taky stále svého prvního přítele, se kterým jsem 4,5 let. Potkala jsem ho, když mi bylo 19. Byl a je moje první velká láska, před ním jsem nikoho neměla, miluji ho nade vše a představuji si celý život s ním. A PROTO bych mu v životě neřekla, že si potřebuju užít a chci od něj na nějaký čas pryč. Jestli si tohle samé myslí tvoje přítelkyně o tobě, tak to fakt nechápu. To tě prostě nemůže milovat, tak jak říkáš. A čeho si tvoje přítelkyně potřebuje užívat? Co jí nedopřeješ, že s tebou nemůže být? NE, prostě tě nemiluje tak, jak říkáš, protože by tohle v životě neudělala. Člověk, který někoho miluje, ho NEOPUSTÍ! Budeš na ní teď čekat, trápit se, ona si zatím bude užívat s jiným, a až zjistí, že ji u tebe bylo líp, tak se vrátí a ty ji uvítáš s otevřenou náručí. Vydrží to takhle chvíli, možná dýl, pak jí zase přeskočí a rozhodne se, že odejde ...Ano, protože ty jí to dovolíš. A co ty? Budeš zase čekat a dělat ze sebe vola? To v sobě nemáš kouska sebeúcty?
doplněno 16.11.08 18:36:Jestli tě opravdu miluje tak, jak říkáš, a je o tom přesvědčená, tak PROČ od tebe potřebuje odejít, aby zjistila, že v tobě má toho nejlepšího chlapa a ty jí dáváš to nejlepší? To se vylučuje! Jestli to ví, tak to nepotřebuje nikde zjišťovat ... Stejně jako já. Mám prvního přítele, vím, že chci být jen s ním a proto od něj neodejdu, abych to zjistila. Já už to vím!
proč se potřebuje utvrdit v tom, že já jsem ten nejlepší pro ni? Proč si to potřebuje zjistit? Protože já jsem byl její první a přede mnou nic jiného nezažila. Jsme spolu od cca.16-17 let, a předtím si nic nestihla užít. Možná "zaspala" tu dobu a měla mě potkat později. Ale byly tam ještě i jiné problémy v její rodině, takže měla vlastně "useknutou" pubertu (nebo jí vlastně pořádně neměla) a teď si to možná chce nějak vynahradit a ujistit se, že zvolila správně. Chápejte, ona mě nemá s kým porovnat, když nikoho přede mnou neměla. A myslím, že tak trochu porovnává každá žena, než si to v hlavě srovná. Ale tím jí nechci nijak obhajovat, jen vám chci napsat, jak se věci ve skutečnosti asi mají...a pokud by se vrátila, tak už vím, že by to nikdy opět neudělala - není taková povaha, na to jí znám moc dobře..jen prostě teď asi trpí tím, že opravdu nikoho jiného neměla a nemá s kým porovnat, že já jsem lepší...
Ne, v tom s tebou nesouhlasim! Já jsem před svým přítelem taky nikoho jiného neměla, nemám s kým porovnávat ( ikdyž vlastně ano - přítelové mých kamarádek, kamarádi, což ona měla taky tu možnost ). A vím, že nikdo z nich není takový, aby mého přítele předčil a vím, že jsem zvolila správně. A co si potřebuje užít? To pořád nechápu? Jako vyspat se s někým jiným? To je možná tak jediný. Jinak ostatních věcí si může užívat i když bude chodit s tebou.
doplněno 16.11.08 19:18:A navíc, je to zhruba 10 dní, co jste se rozešli, a ona za tu dobu začala chodit s někým jiným? To mi neříkej, že to nebyl ten důvod k rozchodu. Zrovna taková náhoda - po 4 letech je ani ne 14 dní sama a zrovna natrefí na někoho, kdo je taky sám a chce jí a ona jeho ... A už i ten fakt, že chodí s někým, s kým to nemyslí vážně a jen si s ním hraje, aby zjistila, jestli jsi ty ten pravý, o ní vypovídá, jaká je to mrcha ...
Ale no tak..přeci v každém vztahu může k takové věci dojít a není důvod k tomu, aby se nevrátila...pokud to udělá teď a zjistí, že přišla o něco, co už jí nikdo nedá, podle mě se vrátí a už by nebyla schopná to udělat-podle toho, jak moc dobře jí znám...každý mi zatím radil, že se to srovná, že se jí to v té hlavě srovná a ona si uvědomí, co a jak. Potřebuje to podle mě jen čas a trpělivost-naše láska nebyla jen tak něco. Jsme provázaní, každý ví, že k sobě patříme...a kdybyste jí znali, tak byste věděli, že pokud se vrátí, tak už to bude napořád-pokud se nestane něco vážného...prostě si musí uvěomit, že já jsem ten pravý, musí dostat ránu, aby si to uvědomila...a neříkejte, že dvakrát do téže řeky nevstoupíš a že to není možné...to je blbost-můj bratranec zažil něco podobného a dnes je šťastný a má s ní rodinu a vzali se...každá žena (holka) mi říká, že si takovým obdobím projde a přítelkyně řekla, že je lepší, když si to vyzkouší teď, než později, když budeme mít třeba děti...já tomu věřím a doufám, protože vím, jak moc mě miluje...
Ale no tak... vždyť ty nechceš pomoc, ty chceš schválit své myšlení... proč se obracíš pro radu, když už dávno vše dopředu víš? A jsi si jist tak, že jakýkoliv jiný názor tě spíš popudí... Tedy řeknu tolik: Každý strůjcem štěstí svého...
... tak ať ho máš alespoň tolik jako té své neomylné víry!
Zdravím, Strejc a Macka80 mají recht. Procitni, jsi zaslepený láskou. Obhajuješ ji a vidiš to celkem jednoznačně, tak proč žádáš o radu? Možnosti jsou dvě, buď ji řekni adios a nebo zasvěť svoje nejlepší roky čekáním na onu slečnu, kdy se vrátí nebo kdy si opět odskočí. Hodně štestí. Cus
Víte, je jasný že nemůžu čekat roky...ale vím, že je to holka mého srdce-už se nechci spálit, vím, že je to ta pravá...taky jsem se musel spálit, třeba to ona taky pozná...Řeknu vám jedno, pokud mi za měsíc řekne, že už má v hlavě pořádek, že ví, že jsem pro ní ten pravý, přijmu ji s otevřenou náručí...vím, že už stejně nikdy nebudu nikoho tak intenzivně milovat, ona je pořád ten nejdůležitější člověk mého života, stejně jako já jejího. Pokud je to osud a jsme si opravdu souzeni, tak se snad vrátí a možná mě to i posílí...nechci se teď stranit jiných holek, ale ona má v mém srdci pořád to nezastupitelný místo, takže nic závazného s někým jiným si teď začínat nechci-stejně jako ona-teď nic závazného...snad čas napoví...
každé ženě či muži po delším vztahu začnou vadit chyby toho druhého a vždy každý zvažuje zdali zrovna tento partner je ten pravý,tvá bývalá přítelkyně se rozhodla, že si zkusí najít někoho lepšího a ty bys měl udělat totéž protože milovanou osobu nikdy neopustíš, takže pochybuju,že tě opravdu miluje.Jsi z největší pravděpodobností hodný kluk se kterým se dobře a lehce žije, proto si tě nechává jeko rezervu.
To je nesmysl, že milovanou osobu nikdy neopustíš..ono v "mladším" věku je to celkem normální, a pak se k sobě klidně můžou dotyční vrátit. A to že mě miluje, vím. Vím to i z jiných zdrojů, nejen proto, že mi to řekla (vím to i z důvěrného rozhovoru, který měla se svým otcem). Co vám přijde divného na tom, že prostě potřebuje chvíli pauzu? Každá žena v jejím věku mi řekla, že je to normální a že pokud mě opravdu miluje, tak se dříve nebo později vrátí...A já tomu věřím, protože ji tak dobře znám..a tak moc miluji...
A co po nas teda vlastne chces?
Ptal si se, jak ji ziskat zpatky...kdyz ji tolik veris, ze se vrati, tak proste cekej? Nic nepodnikej, sed doma na zadku a cekej. Treba se jednou dockas...
...dockas zjisteni, ze ses sam a ona se uz nevrati.
Dobře, možná to přeháním. Tak čistě hypoteticky. Představte si, že je teď beze mě a nikoho nemá. A je tu velká šance jí dostat zpět. Jak na to? a hlavně, za jak dlouho? Nechat jí určitý čas pro sebe? Třeba měsíc...
P.S.: Pokud se někdy vrátí, napíšu to sem a pak bude sranda Pokud ne, budu si sypat popel na hlavu já. Cas nám ukáže, kdo bude mít pravdu. Já nebudu "čekat", budu si užívat života dál. Ale pokud se naskytne šance dostat jí zpět, nebudu váhat.
No. Lidi, co si s druhýma hrajou a vodí je za nos jsou horší než ti, co vás pošlou rovnou a přímo do háje (či sprostě jinam). Někdy je to zbabělost, někdy zlý úmysl, jindy z nudy... Podle mě s touhle slečnou teda štěstí neuděláte. Nebo fakt věříte tomu, že vás strašně šíleně miluje a přitom má jiného?
Je nutné napsat, že ten jiný nebyl příčina...nejdříve byla sama. říká, že mě miluje, a já to vím. Ale má teď v hlavě zmatek a potřebuje si to "zamilování" zas uvědomit, potřebuje si zjistit, že jedině ve mně má to zázemí a jistotu - že ve mně má to, co hledá. Už jsem o tom mluvil se spoustou žen v jejím věku a řekli, že je to vcelku normální, nebo že to udělaly taky (někdy aniž by to partner věděl -rozdíl je, že já to vím)..a pak že si třeba za měsíc či dva uvědomily, jakou udělaly kravinu a o co vlastně přišly...Takže já si myslím, že tu šance je. Ostatně šance a naděje tu je vždycky.
doplněno 14.11.08 16:01:A také musím říct, že jsem byl její první velká láska-že si jetšě nic pořádně neužila - to je třeba ten důvod. Užít si chvíli, dostat facku a uvědomit si, co vlastně chci, na čem mi záleží.
Opravdu si myslíš, že je normální oznámit partnerovi " Já si teď budu nějaký čas užívat života a zkoušet jestli mi bylo s tebou lépe a až se vyblbnu tak se k tobě vrátím! " a čekat že to partner pochopí a prostě počká? Mne to teda normální nepřipadá. To, že ženská po několika letech manželství přemýšlí o tom,jestli si vzala toho pravého je asi přirozené, asi nad tím přemýšlí i chlapi, někdy si vyzkouší vyrazit si s někým jiným, ale myslím si, že si vždy zatraceně dobře uvědomují co riskují a podle toho se chovají. Ty tady její chování vlastně omlouváš. Píšeš, že ti spousta žen v jejím věku řekla, že to udělaly taky. Vážně? Opravdu doma oznámily, že si budou chvilku užívat jinde a pak se možná vrátí? To asi ne. A pokud si užily s někým jiným a partner to nevěděl, tak to rozhodně není to, co udělala tvoje partnerka. Jsi přesvědčený, že se vrátí. Ona se třeba vrátí, ale už se k tobě vrátí jako k někomu, od koho si může občas odskočit a on to pochopí.. Ale to ty slyšet nechceš, ty opravdu chceš, aby ti tady všichni přitakali v tvém názoru a uklidnili tě, že všechno dobře dopadne. KOMU NENI RADY, TOMU NENI POMOCI.
Jak by se Tvé přítelkyni asi zamlouvala opačná situace?Myslíš ,že by trpělivě čekala na Tvůj (možný) návrat?
Asi ne viď .Myslím,že Tě zneužívá.Tohle se nedělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.