Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex v řece vs zánět

Od: halp odpovědí: 8 změna:

Ahoj. Chtěla bych se zeptat, když mají muž a žena sex v řece, muž má ochranu, takzvaný kondom. Jestli může žena chytit nějakou unfekci, zánět či něco podobného. Předem děkuji za chvilku času na odpovědi. Přeji hezký den ..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Samozřejmně řeka není sterilní prostředí a vchod do těla je mnohem víc otevřen než za normální situace, takže ta možnost je větší než za běžné situace.

cobrak*
hodnocení

1x

Ano, může. A to i při běžném plavání. Stačí na gynekologii, tam Vám napíšou vaginální čípky proti mikóze např. a budete zdravá.

hodnocení

0x

No jéje...a jakou!*stop*

Sice je pravděpodobnost možná menší, než někde ve vířivce, ale je dost vysoká.

eee
hodnocení

0x

Ano, v řece je pro ženu velmi mnoho infekcí, které mohou způsobit záněty.

paaja*
hodnocení

0x

... a vzhledem k tomu, že ve vodě to klouže mnohem hůře než mimo ni - spíše to dře, tak i pravděpodobnost narušení sliznice je vyšší *smich*

tomasgulas
hodnocení

0x

Kdysi se na tohle ptala jedna paní (slečna) Uzla, jestli by nemohl být nějaký problém ze "styku" v moři. Uchichtl se a sdělil, že celý život pochází z vody a že z toho rozhodně nemusí mít strach. A pokud to není řeka u chemičky, nebál bych se také. Ale já nejsem partnerka :D

koukolik

Ale vzhledem k tomu, že jsi partner, strach by měl být na místě *smich*

No tak já se příště vydrhnu v louži před barákem (chemička tu není), když to teda podle Uzla ničemu nevadí.

tomasgulas

Jak je libo. Já Vám nikdy neřeknu ne :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]