Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chctěla bych se zeptat kde se mohou potkat kluci? je mi 14 let . a kluka jsem neměla a nemám . Na disko mě ještě nepustí . Tak kde potkat takového pěkného kluka? Je to dobré přes internetové seznamky?
děkuji
Nejlépe někde, kam chodíš za svými zájmy - ve sportovním oddíle, při plavání, v knihovně, v zájmovém kroužku, ... Společný zájem pomůže v počátečních rozpacích, protože máte o čem mluvit. A časem se uvidí.
doplněno 25.07.12 23:08:A souhlasím s @kapkanadeje , (25. VII. ve 21:57): Pozor na internotové seznamky!
Pokud by ses už s někým seznámila prostřednictvím internetu, určitě nechoď na schůzky s neznámým/i čleověkem/lidmi sama a na neznámá místa. Místa setkání vybírej sama, vezmi si pro jistotu nějaký doprovod (může zůstat v povzdálí) a nenech se nikým doprovázet na opuštěná místa, parkem, apod., dokud dotyčného lépe nepoznáš.
Pokud nebydlíš někde v lese v hájovně nebo na pustém ostrově, tak se dají potkat úplně všude. Ale jen ne přes internet. Ale třeba na koupališti, v autobuse, na ulici, u zmrzliny, v knihovně, v cukrárně, v parku, při venčení psa, na kole, na kolečkových bruslích, při sportu, na hřišti při fandění...
Anet1 myslím, že možností je spousta . Jeden z mých nechtěných fíglů který narafičil sám výrobce. Nápoje v plastových lahvích jdou velmi často špatně otvírat. Takže někoho porosit na ulici o pomoc při otevírání lahví. Nikdy se mi nestalo , že bych byla odmítnuta. Vždy jsem s radostí poděkovala.
Osobní poznámka - nepoužívám k seznámení, jen vím, že zde spousta lidí řeší jak se seznámit.
Také jsem kolikrát byla nakupovat bez partnera a zrovna se mi něco líbilo pro něj a a co s tím nezbývalo než si někoho vyhlédnout s podobnou postavou a poprosit o pokus zkoušky. Také vše proběhlo bez odmítnutí. Ještě jsme se kolikrát zasmáli.
V neděli mne postihla podobná zkušenost z opačné strany. Při nákupu s partnerem v Hypernově jsem se trošku za ním opozdila , brali jsme věci pro rozsáhlejší příbuzenstvo.
a najednou mne oslovil mladík a ptal se zda bych mu neporadila. Rozhodoval se mezi několika sprchovými gely. Nakonec jsem poradila k jeho spokojemosti a uklidnila jeho nerozhodnost.
A ještě trošku humoru :
Jednou před pár lety jsme jeli na hory a cestou jsme v Novém Boru nakupovali zásoby. Rozprchli jsme se po Penny a já nosila do vozíku věci v náruči. Ukazovatel mi byla obrovská červeno- černá péřová bunda , která jistila vozík.
tak si tak pobíhám a odkládám do košíku a v myšlenkových pochodech, na nic nezapomenout lupnu knedlíky do vozíku. A najednou se ozve z útrob červené bundy. ,,To jste moc hodná, že mi pomáháte nakupovat.,, Zvednu hlavu a nevěřím svým očím v červené bundě cizí muž s pobaveným úsměvem ... Překotně se omlouvám a hledám očima po prodejně tu stejnou bundu.
Ta je skloněná k regálu o kus dál a nemůže se míchy udržet.
Jen tím chci naznačit, že nejen v seznamce může potkat člověk partnera pro život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.