Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s italským zábavním parkem Gardaland? Koupila jsem si tento zájezd přes slevomat, bohužel to byl podvod, tak by proto raději vyrazila nyní na vlastní triko a ráda bych nějaké zkušenosti, kdo tam takhle jel neorganizovaně bez cestovky. Díky
Z vlastní zkušenosti musím říct, že jsem se slevomatem jel a vše bylo v nejlepším pořádku, nejedná se tedy o žádný podvod. Několik mých kamarádů jelo i v jiném termínu a také si zájezd pochvalovali. Odjíždělo se až ve velmi pozdních hodinách, takže byl dostatek času vyzkoušet všechny atrakce a dopravní zácpy touto dobou již nebyly.
Byl jsem tam, stejně jako v Mirabilandii (též v Itálii) ovšem Gardaland je o několik tříd lepší! Je to tam naprosto super a každej si tam najde svoje doporučuju navštívit i nedaleký aqua park odkud se těžko odchází :D Takže jako výlet stopro doporučuji ..Se zácpamy nebyl problém, byli jsme tam v červenci..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.