Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy dojde složenka

Od: elisa* odpovědí: 6 změna:

Pokud mi někdo pošle peníze složenkou dnes, dojdou do páttku?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

V pátek, nebo v pondělí.

uska*
hodnocení

0x

Na 100% v pondělí. Všechny složenky putují i do Prahy, tam se ofotí a pak teprve k zákazníkovi, trvá to 3 dny. Toto funguje u složenky typu "C". V hotovosti peníze někdo složí na poště a v hotovosti je pošta vyplatí. Jak to funfuje když se posílájí peníze z účtu a vyplácí se v hotovosti nemám tucha. Nevím jak dlouho jdou tímto způsobem peníze.

elisa*
hodnocení

No ono se to posílá z Prahy, takže to musí pak putovat už jen ke mě 20 km od Prahy, tak uvidíme, snad budu mít štěští. Nebo je třeba šance zeptat se tam v sobotu, jestli to tam už nemají, přestože by mi to do schránky přišlo až v pondělí?

jarahosek*
hodnocení

0x

Zdravím,

poslední dobou mám s poštou dobré zkušenosti a leckdy mi peníze dorazili druhý den(na poště placeno hotově a přišli na účet) Takže tam bych si troufnul tvrdit, že do pátku dorazí. Pokud to ovšem nebude na účet ale v hotovosti, obávám se, že až v pondělí... To už by možná bylo lepší to dát do obálky a poslat doporučeně(ale zase jsou tam jiná rizika jestli mi rozumíte:)) )

iz*

Nedoporučuji posílat peníze jinak než složenkou nebo v cenném psaní (mohu-li si ale sama vybrat, jak mi mají být peníze doručeny, dávám přednost převodu na účet).

olaf71*
hodnocení

0x

když Vám jí odfoukne vítr ze schránky, tak možná někdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]