Nejste přihlášen/a.
Pokud mi někdo pošle peníze složenkou dnes, dojdou do páttku?
Na 100% v pondělí. Všechny složenky putují i do Prahy, tam se ofotí a pak teprve k zákazníkovi, trvá to 3 dny. Toto funguje u složenky typu "C". V hotovosti peníze někdo složí na poště a v hotovosti je pošta vyplatí. Jak to funfuje když se posílájí peníze z účtu a vyplácí se v hotovosti nemám tucha. Nevím jak dlouho jdou tímto způsobem peníze.
Zdravím,
poslední dobou mám s poštou dobré zkušenosti a leckdy mi peníze dorazili druhý den(na poště placeno hotově a přišli na účet) Takže tam bych si troufnul tvrdit, že do pátku dorazí. Pokud to ovšem nebude na účet ale v hotovosti, obávám se, že až v pondělí... To už by možná bylo lepší to dát do obálky a poslat doporučeně(ale zase jsou tam jiná rizika jestli mi rozumíte) )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.