Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nechala jsem si jednou společností nechat poslat do ČR nějaké zboží - formou takových těch virtuálních schránek. Tři balíky dorazili úplně bez problémů do 5 dnů, jak firma udává, čtvrtý balík nedorazil. Je v něm zboží za 5 000,- a čekám na něj již 15 dní. Firma mi odepsala toto :
Dobry den,
je mi lito, ze Vase zasilka jeste nedorazila.
Obávám se, že obyčejnou zásilku nebude možné vysledovat.
Jaké jsou obchodní podmínky zmíněné společnosti. Co se v nich píše o zasílání? Pojišťuje zásilky?
doplněno 25.07.12 18:04:Jak/čím Vám doložila, že zboží skutečně odeslala?
Prý, že pokud je to posláno tímto způsobem, jakoby obyčejně, zásilku není možné vysledovat, žádala jsem, ať tam aspoň zavolají a pokusí se zeptat, to firma odmítla s tím, že se s nimi ta firma nebude bavit. Zásilky tohoto typu nepojišťují...moje chyba je, že jsem chtěla ušetřit 1000,- a nechala to poslat obyčejně, na druhou stranu neudělala jsem to poprvé a když ta firma něco nabízí měla by se za tu službu postavit...vůbec nevím, co teď dělat...na maily mi ještě odpověděli a použili úplně jiné příjmení a pak se omlouvali, že to spletli, jsou to celkem fušeři...mohli klidně tu zásilku odeslat někam do pryč...psala jsem jim, ať mi doloží že to skutečně poslali, že chci doklad a oni, že doklad neexistuje...nevím, jak se bránit a kam se obrátit...ale nechci aby jim to prošlo.
Dobry den,
napadate nasi firmu na ruznych mistech internetu, v ruznych diskuzich a vsude jen uvadite ne uplne pravdive informace.
Nejak zapominate v tech diskuzich zminovat, ze Vam zasilka byla dorucena (mame od toho doklad).
Jeden odkaz na Vas prispevek, at si mohou ctenari porovnat, jak se Vase tvrzeni lisi:
Take jako autor byste mohla vystupovat pod jednim nickem a ne ho menit
Preji hezke dny!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.