Nejste přihlášen/a.
Vím, že mně po tom nic není, ale nemůžu sledovat chování jedné ženy, která bydlí na vesnici s přítelem, stále je těhotná, poté potratí, pije, droguje, to přece není normální? Dá se to nějak nějaké instituci říct? Příteli si netroufne říct nikdy nikdo, protože vzápětí by si každý mohl spočítat zuby, je nebezpečný v chování. Nikdo nechápe, co je to vlastně za lidi. Může to být ode mně sprosté, ale ti dva nelidi jsou mně úplně jedno, ale to těhotenství a vzápětí potrat následkem alkoholu a drog, to mně dělá zle. Zrovna jsem ji dnes viděla, jak leží v trávě těhotná a úplně mimo, no hnus.
Víte, blbé geny se zlikvidují samy, alespoň doufám. Možná je dobře, že pokaždé potratí. Jak by asi to dítě vyrůstalo a co by si neslo do života? Myslím, že nikdo té ženě nemůže nařídit, aby v těhotenství nepila a nefetovala. Možná když ji uvítě takhle pod obraz, tak k ní zavolat buď policii nebo záchranku. Ale stejně to asi bude k ničemu.
Ono je to opravdu těžké. Člověk nechce třeba být lhostejný k určitým věcem, ale opravdu se nevyplatí plést se do věcí druhých lidí. Platí zde, že každý dobrý skutek je po zásluze potrestán. Takový člověk nikdy nebude vděčný za to, že k němu v podnapilém stavu někdo zavolal záchranku, nebo dokonce policajty. Většinou se to obrátí proti člověku, který to v podstatě přece myslel dobře. Jednou takto někdo v zimě zavolal pomoc k člověku, který si opilý ustal na zemi ve sněhu. Mrzlo a on si myslel, že když tam opilého nechá, tak ten člověk do rána umrzne. Odvezli ho tedy na záchytku, ale následující dny nešetřil nadávkami, že ho to přespání na záchytce stálo 4.000,- Kč atd..a zazlíval to člověku, že tu pomoc zavolal. Vyhrožoval likvidací celé jeho rodině apod. kdykoliv ho viděl, škodil jak mohl... Dneska už je na pravdě boží, opilý spadl ze schodů a roztříštil si lebku. Chci tím jenom říct, že ne vše, co člověk myslí dobře, musí být dobře. Ale někdy se opravdu nedivím tomu, že si lidé řeknou, ať se každý stará o sebe, mě do toho nic není, jsou lhostejní a nevšímaví k druhým. Takže pokud Vám vyloženě neškodí, nechte je být, ať si ze srabu pomohou, jak umí. Myslím si, že každý zásah do jejich života by se Vám pak krutě mohl vymstít. Je to jen můj názor, nezabývat se tím.
Určitě se do toho nebudu plést. Toho jejího přítele znám od mládí, byl a je nebezpečný. To ví celá vesnice. Před několika lety se ho zřekli i rodiče. Máte pravdu, je potřeba to přehlížet.
doplněno 03.08.12 19:48:Paní, o která jsem psala, porodila děvčátko v 7.měsíci. Už se to jednou stalo a do dvou dnů miminko zemřelo. Samozdřejmě to teď bude celou dědinu zajímat. Mezitím pět chlapů dali dohromady peníze na kočárek, protože ani jeden z nich neví, s kým tu holčičku má. Je to už nechutné...Ať to člověk vědět chce nebo ne, tak v malé vesnici se to dovíte tutově.
Dobrý den.
Myslím, že není ve Vašich silách cokoliv udělat. Samozřejmě chápu, že Vás to trápí. Jak psali rádcové přede mnou, není dobré míchat se do problémů cizích lidí. Něco jiného by bylo, kdyby už nějaké narozené dítě měla a nestarala se o ně. Těch nenarozených je mi samozřejmě také moc líto, ale snad je jim tak lépe. Už vzhledem k tomu alkoholu a drogám, kterým zmíněná osoba holduje. Věřte, že i na ni jednou dojde. Takový život neživot nevydrží vést do nekonečna.
Sice nám do toho vůbec nic není, to je fakt, ale je pravda, že třeba na malé vesničce každý ví o každém a vztahy, poklesky a úspěchy se daleko více řeší. Prostě je všechno víc vidět.
Buďte ráda, že ona dotyčná potratila, takovou matku - no chudák dítě, a ještě by nejspíš bylo postižené. I když blbci mají štěstí, to se neví. Každopádně takovéto ženě dítě nepřeji, jsem zlá.
Pokud lehává na veřejných místech a mohou ji vidět třeba děti, klidně zavolejte policii - ta se k válejícím se opilcům volá taky. Pokud bere nitrožilně, je také riziko poranění třeba dětí o jehlu.
Kocourovec, bohužel, dokud vás tato individua nijak neohrožují nebo nepáchají nějakou trestnou činnost, je to na nich, jak si budou ničit svá těla
Maximálně pokud mají děti, dalo by se to nahlásit na sociální odbor...
přesně tak...je to její věc pokud takhle chce žít...a díky bohu vždy potratí, jak by asi takoví lidé vychovávali dítě? nehledě na to, že alkohol i drogy jsou docela silné teratogeny, takže by se ani nemusel narodit zdravý človíček...a i kdyby ano, vyrůstal by chudák v hrozném prostředí, případně v nějakém ústavu, což jistě asi taky není žádný med...
Kocourovec-viděla,vy jste žena? Nemáte náhodou s jedním z nich nějaké ,,staré účty,,? Jinak nechápu,že se tak zajímáte o cizí lidi?Kdyby to byla rodina,tak to pochopím,ale takhle?Každý má myslím dost různých problémů ve vlastní rodině,tak proč se stresovat cizími lidmi?Pokuď tedy netrpí někde malé dítě nebo starý člověk,není týraná slabá žena nebo někdy i slabý muž,tak ať si každý dělá co chce,pokud neubližuje ostatním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.