Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manželka nechce sex

Od: fliegl odpovědí: 17 změna:

Ahoj všem chtěl jsem se jen zeptat zda-li někdo nevíte jesi neexistujou nějaké prášky abych neměl takovou chut na sex.mám manželku které častý sex vadí a mě nezbýva nic jiného než s tím něco dělat.poradte mi někdo prosim.vzkazy zasílejte na email děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Radím uzel.:)

ben*

nepíšete jak často, pokud to potřebujete 5x denně, pak bych být vámi o něčem uvažoval, pokud 5x za měsíc, pak bych uvažoval o výměně manželky nebo o milence*smich*

hankauk*
hodnocení

1x

Ale no tak pánové... *hi* Co takhle poradit pánovi, aby pořídil prášky manželce? Chápu, že vaše libido je větší než manželky, ale otázkou je, jestli je toho až příliš nebo má manželka až příliš málo chutě? Pokud je to to druhé, může to být následek psychický i fyzický. Není třeba v přechodu? Nebyla tředa dlouhodobě nemocná? Nemá trable v práci? Nemá trable s vámi?! Spíš si s ní zkuste v klidu popovídat. Jestli je to tak normální, tak vám asi nezbyde, než se o sebe postarat sám (SÁM!). Ev. vám třeba manželka povolí milenku, pokud půjde jen o sex. I to se stává. :)

krkovicka*
Hani,já sice nevím jak to má pan doma zařízené.On píše o sexu,manželku staví do občasného sexu a to je co?Dvakrát denně nebo dvakrát tydne,či měsíce?Nevím které manželce by se líbilo aby na ní manžel každý den/ rajtoval/ :D možná novomanzelce...
maska666*

Jsme manžele vic než 15 let a vuuubec mi nevadi rajtovani několikrat denně. Manželovi taky ne.

olaf71*
hodnocení

1x

často někdy neznamená dobře

au1
hodnocení

0x

ten prášek se jmenuje milenka :D

jirbar*
hodnocení

0x

nebo potřebná sousedka

hahanaj*
hodnocení

0x

Jen jestli se tu jen nechlubíte... chce to víc práce, pěkně se zaměstnat ,nemyslet jen an to jak "mu " udělat dobře . Život není jen o sexu - chudák manželka jestli to chcete 5x denně tak bych asi utekla.

mucle
hodnocení

0x

Otevřít oči a pořádně dokořán, najít si partnerku, která Vám pane Fliegle bude vyhovovat po VŠECH stránkách především v sexu protože sex je základ vztahu a pokud není sex-není vztah, najděte si partnerku, která Vás bude skutečně a upřímě milovat sevším všudy především s vaší sexuelním apetitem, pak budete spokojený ve vztahu a nebudete muset psát takový voloviny, a jelimanoviny, že Vám nic jiného než si sehnat prášky nezbyde.Je fajt třeba, že manželka může umět vařit, vyprat a uklidit , ale pokud Vám to nebude klapat v sexu, tak ikdyž manželka zestrachu, aby o vás teda nepřišla se přinutí k sexu a zahraje i případnej orasmus, vám to nikdy klapat nebude, vy potřebujete parterku, která má sex upřímě ráda a má to v sobě, protože hranná chut k sexu sice vydrží nejakou dobu, ale stejně s tím manželku brzo naserete, když to v ní prostě není.Pokud nechcete mít zničenej zbytek života, tak se rozveďte , protože manželka Vás nemůže mít ráda, když s Váma ani sex nechce, protože sex, je projev toho nejintimějšího co chceme s tím druhým zdílet a být mu co nejbliž jak jinak už blíž mu být nemůžete.Takže manželku posaďte do auta a odvezte k lesu a rychle ujíždějte pryč.

Radim Uzel

kamsnim
hodnocení

0x

Nechcete být manželce nevěrný? To je dobře. Zavzpomínejte na mladá léta. Anča dlaňová pomůže. V tomto případě dvakrát. Vám i manželství.

jokr
hodnocení

0x

Na chalupě máme sousedy... Pán také říká, že s ním jeho paní nechce nic mít... Ale jak pánovi říct, že by se měl častěji koupat, holit, stříha, čistit si zuby, pilovat nehty... Nebude to také tím?
Včera jsem se projížděl sólo vláčkem tam a zase jinam... Kolik lidí vysloveně páchne (i školní mládež!), nemytí, nepraný oděv, pivo, cigarety, dobře uleželá moč či pot... Vzpomínám si na dětství, zažil jsem už jenom babičku, dědu ne. Nevzpomínám si, že by někdo z nich páchl..., měli jsme sousedy, nevzpomínám si, že by se z nich někdo nemyl, nepral si oděv, že by chodil celé dny a snad roky v jednom pracovním oděvu... Za útlého mládí jsem makal ve fabrice, byl tam pouze jedniný člověk, který se nemyl... na 500 zaměstnanců slušná bilance... Ještě k chalupě, občas jedeme linkáčem... v jedné vesnici nastupuje do autobusu pán v pracovním oděvu, pracuje ve stájích u koní... Jak tomu chlapovi smrděj nohy, vlastně smrdí celý... co na to koně nevíme, kůň přeci voní...

malvinka

jokr - ,...aneb jak říkal Troška - hedvábná stolice *bezim*

kajvan*
hodnocení

0x

Zkus ji pořídit mladého a lepšího milence jak jsi ty.Možná , že to uvítá.

mirek28*
hodnocení

0x
A co takhle zvýšit chuť na sex manželce? Moje přítelkyně dlouhodobě užívá ArginMax pro ženy a sex začala vyžadovat ona po mě.

patriktorri*
hodnocení

0x
Nepíšete kolik Vám je, jak často si to představujete a jak často ona. To by bylo dobré vědět.
Začněte u sebe: tělesná stránka: jste v dobré kondici, aspoň jakž-takž štíhlý, čistotný, udržujete se v pořádku, nemáte pupek, netáhne z Vás pivo, atd.? Chování: kromě toho, že chcete sex, milujete ji a dáváte to najevo, jste pozorný, nasloucháte jí, pomáháte? To je pro ženy důležité: chtějí mít z nějakého důvodu pocit, že nejsou jen sexuálním objektem.
Jestli je shora uvedené v lati, může se stát mnoho věcí, které chuť na sex snižují:
* Má zdravotní problémy o kterých nechce mluvit: promluvit si, navštívit lékaře.
* Bere hormonální antikoncepci, která je obecně zabijákem libida: vysadit a pokud nejste schopen odhadnout, či ovládat výstřik, používat gumy.
* Má příliš mnoho práce a starostí a na sex už jí nezbývá síla: přiložit pomocnou ruku k dílu.
* Má milence: promluvit si, uspořádat vztahy.
To byly jen příklady - může to být něco dalšího.
Jinak jako vždy: nejlepší je na rovinu si vyjasnit problém a společně najít řešení. Pokud si potřebuje promluvit muž se ženou, tak musí myslet na to, aby k tomu byla vhodná příležitost a postupovat citlivě.
Co byste určitě neměl dělat: nesnažte se žádným umělým způsobem omezovat vlastní touhu po sexuálním uspokojení. Násilné potlačování přirozených potřeb nemůže přinést nic dobrého. A už vůbec neshánějte "prášky proti chuti na sex".

chytrak*
hodnocení

0x
Prášky na snížení Chuti na sex = antidepresiva. Řada z nich to má jako vedlejší účinek.Předepisuje sexuolog a psychiatr. Měl jsem stejný problém.Akorát mě pak vadilo,že jsem necítil tu motivaci k sexu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]