Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem chtěl jsem se jen zeptat zda-li někdo nevíte jesi neexistujou nějaké prášky abych neměl takovou chut na sex.mám manželku které častý sex vadí a mě nezbýva nic jiného než s tím něco dělat.poradte mi někdo prosim.vzkazy zasílejte na email děkuji
Ale no tak pánové... Co takhle poradit pánovi, aby pořídil prášky manželce? Chápu, že vaše libido je větší než manželky, ale otázkou je, jestli je toho až příliš nebo má manželka až příliš málo chutě? Pokud je to to druhé, může to být následek psychický i fyzický. Není třeba v přechodu? Nebyla tředa dlouhodobě nemocná? Nemá trable v práci? Nemá trable s vámi?! Spíš si s ní zkuste v klidu popovídat. Jestli je to tak normální, tak vám asi nezbyde, než se o sebe postarat sám (SÁM!). Ev. vám třeba manželka povolí milenku, pokud půjde jen o sex. I to se stává.
Otevřít oči a pořádně dokořán, najít si partnerku, která Vám pane Fliegle bude vyhovovat po VŠECH stránkách především v sexu protože sex je základ vztahu a pokud není sex-není vztah, najděte si partnerku, která Vás bude skutečně a upřímě milovat sevším všudy především s vaší sexuelním apetitem, pak budete spokojený ve vztahu a nebudete muset psát takový voloviny, a jelimanoviny, že Vám nic jiného než si sehnat prášky nezbyde.Je fajt třeba, že manželka může umět vařit, vyprat a uklidit , ale pokud Vám to nebude klapat v sexu, tak ikdyž manželka zestrachu, aby o vás teda nepřišla se přinutí k sexu a zahraje i případnej orasmus, vám to nikdy klapat nebude, vy potřebujete parterku, která má sex upřímě ráda a má to v sobě, protože hranná chut k sexu sice vydrží nejakou dobu, ale stejně s tím manželku brzo naserete, když to v ní prostě není.Pokud nechcete mít zničenej zbytek života, tak se rozveďte , protože manželka Vás nemůže mít ráda, když s Váma ani sex nechce, protože sex, je projev toho nejintimějšího co chceme s tím druhým zdílet a být mu co nejbliž jak jinak už blíž mu být nemůžete.Takže manželku posaďte do auta a odvezte k lesu a rychle ujíždějte pryč.
Radim Uzel
Na chalupě máme sousedy... Pán také říká, že s ním jeho paní nechce nic mít... Ale jak pánovi říct, že by se měl častěji koupat, holit, stříha, čistit si zuby, pilovat nehty... Nebude to také tím?
Včera jsem se projížděl sólo vláčkem tam a zase jinam... Kolik lidí vysloveně páchne (i školní mládež!), nemytí, nepraný oděv, pivo, cigarety, dobře uleželá moč či pot... Vzpomínám si na dětství, zažil jsem už jenom babičku, dědu ne. Nevzpomínám si, že by někdo z nich páchl..., měli jsme sousedy, nevzpomínám si, že by se z nich někdo nemyl, nepral si oděv, že by chodil celé dny a snad roky v jednom pracovním oděvu... Za útlého mládí jsem makal ve fabrice, byl tam pouze jedniný člověk, který se nemyl... na 500 zaměstnanců slušná bilance... Ještě k chalupě, občas jedeme linkáčem... v jedné vesnici nastupuje do autobusu pán v pracovním oděvu, pracuje ve stájích u koní... Jak tomu chlapovi smrděj nohy, vlastně smrdí celý... co na to koně nevíme, kůň přeci voní...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.