Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké koupit klávesy?

Od: one12 odpovědí: 2 změna:

hraji v rockové kapele(bicí,kytary,basa) a zavažuji koupě nových kláves.Doteď jsem hrál na klávesy YAMAHA PSR 1500 ale ty už mít nebudu a chci si koupit nové,samozřejmě ve stejné cenové kategorii (do 20.000) chci poradit jaké byste mi poradili, líbí se mi Roland BK-5 chci aby obsahovali samozřejmě nějaké ty druhy klavírů,smyčcové nástroje, syntenzátory a rockové orgány.Nějaké vaše zkušenosti na co hrajete?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Zdravím,pokud chcete poradit ohledně klapek,můžu Vám poslat kontakt na velmi dobrého klávesáka,on by Vám k tomu řekl mnohem více než-li já-Pokud máte zájem,napište do vnitřní pošty.honza.

luciss
hodnocení

0x

Dobrej. My v hudebce máme - Yamaha DGX 640 C- a opravdu nikdo se na tento nástroj nestěžuje :) Rozsah kláves to má jako kalsické piano. Já mám doma malé klávesy a nejraději bych si samozřejmě pořídila pianino... S jiným zkušenost nemám.. Ale každá zkušenost pro vás dobrá :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]