Nejste přihlášen/a.
Změň domluvu, sejděte se jen na film, zbytek večera ať dopadne jak chce, situace se vyvina sama. A pokud sex hned nebude, kámoška se přestane stydět a o to to po dalším filmu bude lepší!
Pánové... tedy kdyby do mě kluk pořád hučel a hučel, tak si buď koupím špunty do uší nebo ho pustím k vodě. Když budete jen hučet, tak si holka bude myslet, že vám jde jen o sex. Jestli to s ní myslíte vážně, tak netlačte na pilu. Někdo je, holt, více stydlivý a když takového člověka budete furt nutit, tak ho odradíte ještě víc.
Musíte na ni pomaloučku, polehoučku, jakoby se měla rozsypat...
Do ničeho nenutit, postupně se osmělí. Musí sama přijít na to, že se není proč a za co stydět.
Bude to na dlouho, ale výsledek bude stát za to.
doplněno 23.07.12 15:51:Jen pro doplnění... to co jsem tu předestřel není samozřejmě záležitost jednoho večera...
Pokud to děvče máte rád a myslíte to s ní vážně, tak si pár týdnů počkejte a nechte věci plynout, jak radí jiní.
Zdravím. Myslím si, že je chyba v tom, že jste domluveni předem na filmu i na sexu. Kdybych byla v kůži toho děvčete a tak hrozně se styděla, pak bych si našla výmluvu a nedošla bych. Právě proto, že bych předem věděla, co se ode mne očekává a nestála bych o to, aby mne někdo přesvědčoval o čemkoliv, co cítím jinak. Připravovat se na to, jak děvče dostat do postele a zlomit její stud je tedy, podle, hodně předčasné. Jestli je chytrá, pak se "oblbnout" nedá a dost možná, že si jí budete potom více vážit a počkáte, až bude více připravená...Je to jen moje úvaha, ale spíš než ohlupovat řečmi, se někdy vyplatí na tyto věci nespěchat a hlavně je neplánovat. Když Vás bude chtít, bude stát o něžnosti, ne o řeči. Jen můj názor, určitě nic ve zlém.
A jste si jist, že se skutečně stydí? Není v tom ještě něco dalšího?
Nepíšete o žádném vztahu a v takovém případě není "domluvit se s kamarádkou na film a na sex" správná cesta (, a to ani u dívky, která se nestydí.
U většíny dívek sexu předchází nějaká doba (minimálně týdny, ale častěji měsíce) schůzek, a poznávání, teprve po nějaké době, až bude mít dívka pocit, že Vás zná, že se na Vás může spolehnout, a že Vám může důvěřovat, můžete pokročit dál (pochopitelně za předpokladu, že půjde o oboustranný cit/vztah).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.