Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na holku která se hrozně stydí?

Od: padampam odpovědí: 9 změna:
Zdravím vás :) Mám takovej problém. Jsem domouvenej s kamoskou že ke mě má dojít na "film". Jsme domluvení i na sex, ale ona se hrozně stydí. Není se sebou spokojená ikdyz mě se hrozně líbí takže v tom není problém ;) Jak ji to mám ale dokázat že se nemá proč stydět ani přede mnou ani sama za sebe?
Děkuju moc za rady :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Změň domluvu, sejděte se jen na film, zbytek večera ať dopadne jak chce, situace se vyvina sama. A pokud sex hned nebude, kámoška se přestane stydět a o to to po dalším filmu bude lepší!

hankauk*
hodnocení

1x

Pánové... tedy kdyby do mě kluk pořád hučel a hučel, tak si buď koupím špunty do uší nebo ho pustím k vodě. Když budete jen hučet, tak si holka bude myslet, že vám jde jen o sex. Jestli to s ní myslíte vážně, tak netlačte na pilu. Někdo je, holt, více stydlivý a když takového člověka budete furt nutit, tak ho odradíte ještě víc. *hi*

des*
hodnocení

0x

Huč do ní jak do sudu,až povolí.Je to všechno o oblbování.

padampam
hodnocení

Já to tak zamýšlím :D oblbovat typickýma kecama až povolí, ale jestli nemá náhodou nějakou zaručenou radu co vždycky zabere ;)

hodnocení

0x

Musíte na ni pomaloučku, polehoučku, jakoby se měla rozsypat...

Do ničeho nenutit, postupně se osmělí. Musí sama přijít na to, že se není proč a za co stydět.

Bude to na dlouho, ale výsledek bude stát za to.

doplněno 23.07.12 15:51:

Jen pro doplnění... to co jsem tu předestřel není samozřejmě záležitost jednoho večera...

Pokud to děvče máte rád a myslíte to s ní vážně, tak si pár týdnů počkejte a nechte věci plynout, jak radí jiní.

padampam
hodnocení

Děkuju vám za rady :) Počítám s tím taky, uspěchat to nechci, máme na to celej večer a noc ale nechci 2-3 hodiny jen tak sedět. Hledám nějaký gesto jak pozná že se vážně nemá proč stydět. Takže radite nespěchat že jí to samotné dojde?

Zdravím. Myslím si, že je chyba v tom, že jste domluveni předem na filmu i na sexu. Kdybych byla v kůži toho děvčete a tak hrozně se styděla, pak bych si našla výmluvu a nedošla bych. Právě proto, že bych předem věděla, co se ode mne očekává a nestála bych o to, aby mne někdo přesvědčoval o čemkoliv, co cítím jinak. Připravovat se na to, jak děvče dostat do postele a zlomit její stud je tedy, podle, hodně předčasné. Jestli je chytrá, pak se "oblbnout" nedá a dost možná, že si jí budete potom více vážit a počkáte, až bude více připravená...Je to jen moje úvaha, ale spíš než ohlupovat řečmi, se někdy vyplatí na tyto věci nespěchat a hlavně je neplánovat. Když Vás bude chtít, bude stát o něžnosti, ne o řeči. Jen můj názor, určitě nic ve zlém.:)

máme na to celej večer a noc *sok*

To, že to bude dlouho trvat znamená týdny až měsíce!

iz*
hodnocení

0x

A jste si jist, že se skutečně stydí? Není v tom ještě něco dalšího?

Nepíšete o žádném vztahu a v takovém případě není "domluvit se s kamarádkou na film a na sex" správná cesta (, a to ani u dívky, která se nestydí.

U většíny dívek sexu předchází nějaká doba (minimálně týdny, ale častěji měsíce) schůzek, a poznávání, teprve po nějaké době, až bude mít dívka pocit, že Vás zná, že se na Vás může spolehnout, a že Vám může důvěřovat, můžete pokročit dál (pochopitelně za předpokladu, že půjde o oboustranný cit/vztah).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]