Nejste přihlášen/a.
Od které firmy jsou nejkvalitnější zelené potraviny? A máte s nimi někdo zkušenosti - pomohly? Stačí jen mladý ječmen nebo je nutná i chlorella? Děkuji
Dobry den,tak nejkvalitnejsi,tot otazka.udajne firma Green ways zarucuje kvalitu chlorelly,jecmen ma take.Chlorella je kvalitni,kdyz ma hodne slunicka,mapak jeste vice vitaminu atd.Takze se pestuje v Japonsku,kde slunkoje.Nemene dulezita je jeji cistota,takze z jezera cistota nemusi byt uplne to prave.U nas ji treba produkuji ve slusovicich, ve sklenenych starilnich trubkach,firma Medicol,od ktere i kupuji ja.S tim jecmenem bych to videla,ze je uplne jedno,kde je vypestovany,na jeho hodnote neubyva.Co se tyce bio jistoty,tak nevim,kdo vam jidnes zaruci,nebo muzete verit,ze neco BIO je,ci neni?Dejme tomu,ze budeme verit ze firma Green je poctiva,ale neni trochu a nase podminky draha?Je to tedy kazdeho volba.Ja jsem si to rekla takhle,po precteni,co obsahje chlorella od Medicolu:Kdyz budu uzivat Chlorellu preventivne porad,delam jen dobre,nebude me to stat narazove majlant a ty latky do sebe dostanu i touto cestou,ne ta draho.Na jecmen jsem ake koukala,neuzivala,dala jsem prednost cervene repe,denne take piji a je to znat.Doporucuji tedy precist o ucincich repy a mozna ze take usoudite,ze jecmen muze pockat.Pokud mate zahradku,repu zasijete,vyroste uplne v pohode a denne si doprejete bombu blahodarnych ucinku.Nepresvedcuji vas,ale takto jsem to vyresila ja.Kuprikladu ,nedavno jsem kpovala tedy chlorellu 750tbl.za334kc po zdaneni + postovne,cšelkem 385kc.Takze je vyhodne si objednat teba 2-3 krabicky po 750tbl a ono vam to na chvili vydrzi.brala jsem doporucene mnozstvi 15 tablet denne,ale nyni jsem dala na 20.Ma se zacinat od maleho mnozstvi a navyśovat poalu,aby detoxikace nezpusobila neprijemne pocity.to by jste koukali,jak to muze vypadat,kdyz si date stavu z cervene repy,na poprve vic.Vylozene jsem se motala udelalo zle a pak o tomcetla,ze to prave zaznamenaly jatra a byla to jejich reakce na prudkou ocistu,takze uz vim,ze zacatk to chce 2 dcl a pak co snesete,trena 3 x denne.
Juglans, děkuji. Já si dala zrovna předevčírem 1 dcl šťávy z č. řepy asi po 2 měsících, a kromě toho, že se mi taky udělalo zle, tak mě už při prvním polknutí začala šíleně pálit žáha, úplně strašně, a nemohla jsem se toho do večera ničím zbavit. A to jsem permanentně léčená na překyselení žaludku, ráno i večer beru pantoprazol. Už mi to dělá i mrkvová šťáva, asi to bude tím množstvím sacharidů, ale jelikož chci začít s detoxikací a odkyselením, tak jsem si myslela, že ten ječmen by nemusel být marný. Green Ways je určitě předražená, ale snad taky kvalitní a nebude to mít nějaké vedlejší účinky. Ještě počkám, jestli mi někdo s podobným problémem nenapíše, jaké má zkušenosti.
Dobry den,mate reflux jicnu?Nebo pepticky vred,koukala jsem na co se pouziva.Ja beru Nolpazu na reflux,protonove pumpy a proti kyselosti.spatne mi bylo jen napprve,ale pak uz v pohode.Repa je proti prekyseleni,ale asi tam bude jiny problem.Stejne by jeste stalo za zvazeni,zajit k lekari a poradit se s tim palenim zahy.zkuste tedy jecmen.Green ways,stoji vsechno jednou tolik,je to zbytecne,podle mne.
"valja", my s manželem užíváme zelený ječmen a chlorellu od Greenwais internacional. Už jsem to tady někde psala. Od té doby jsem neměla žlučníkový záchvat a při problémech s průjmem, se dostaví zlepšení. To je naše zkušenost. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.