Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozešla se se mnou

Od: kuba7255® odpovědí: 15 změna:

Ahoj.. potřeboval bych pomoct ve směru s partnerkou jsme byli spolu rok a po roce se se mnou rozešla bylo vše v pohodě ... hádky byli, ale znáte to mě je 18 ji 17 naše společná první láska milovali jsme se moc.. já furt.. a proč? řekla mi, že jsme spolu moc často je pravda každý den jsme byli spolu.. rozešla se se mnou, ale já ji furt miluji... ted jsme kamarádi je to čerstvé týden zpět.., ale byli jsme od rozchodu kromě toho drůhého dne spolu furt asi 2 hod denně pokaždé jsme se bavili o našem vztahu né jako kamarádi a pak jsem ji navrhl, že týden nebudem spolu vůbec.. udělal jsem správně chci s ní být.. jak dlouho tomu vztahu mám dát pauzu asi .. než to na ni zkusit nevím zda se ke mě chce vrátit řekla, že to chce čas.. co mám udělat, aby se ke mě vrátila děkuji moc ...

doplněno 28.07.12 09:14:

Stalo se to co jsem nechtěl jel jsem na zábavu kde byla i ona jel jsem tam jen skrz ní, né že bych ji nevěřil v tom ji věřím... řekl jsem jí co cítím a už vím proč se se mnou asi rozešla ... proč? Prostý důvod, ale zásadní.. neměla čas na kamarádky :) řekla, že to vyřešíme ten pátek, ale na fb jsem jí dnes napsal, že chci, aby mi řekla upřímně vztah nebo definitivní konec... všichni kámoši a kámošky dokonce i mamka řekli at se rozejdu no jo, ale první opravdová láska.. moje otázka zní ... :) myslíte, že jsem udělal dobře bude to cca 3 týdny co jsme se rozešli myslíte, že je to dost dlouho, aby si uvědomila co chce.. jinak před kamarádkama se ke mě chovala pěkně hnusně.. pořád ji miluji i po tom všem co mám udělat... kapko naděje prosím pomoz děkuji :)

doplněno 30.07.12 18:09:

Kapko naděje.. :) definitivní rozchod.. ukončila to... pořád ji miluji... :( poslední otázku jsem ji položil : kdybych nedělal nic a čekal bych až ty napíšeš bylo by to stejný nebo bychom to zkusili znovu jen tohle chci vědět až příště dekuji tohle je posledni otázka upřímně:) odpoved : Určitě by to bylo lepší než ted

na to vyšetření nevím zda půjde :) nechce se mnou jít ani ven ani psát tak jsem jí napsal, že celý týden nebudu nic dělat :) to je pro mě nejhorší nic nedělat.. radši něco pos*ru, ale udělám aspon něco.. a napsal, že doufám, že se mnou půjde když půjde jak se mám chovat? :) chci s ní být aspon kamarád :) po dlouhém čase bych se ji znovu zeptal zda to ještě nezkusíme naše chaba byla jen ta každý den jsme se viděli.. jediný důvod... :( a asi to, že nejsme na to připravení na vážný vztah ... Volnost ji dám, ale chci se zeptat jak ji mám dát najevo, že ji pořád miluji, ale aby to neviznělo.. děkuji... moc už nevím jak dál nic mě nejde nespím ani skoro nejím ty nervy to je horzný... děkuji :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kubo, jednoduše netlač na pilu...ty jsi ve byl v průběhu vašeho chození aktivní a možná až moc...víš, ženská taky potřebuje prostor pro svoje holčičí kraviny...a potřebuje ho i když je dospělá.. Clověk se nemůže stát otrokem lásky...Dej si sám u sebe trošku volno a lásce dej dovolenou...uleví se ti a ona láska se ti přihlásí sama...uvidíš. nevolej jako první...na chatu se nehlas jako první...komunikuj pokud se ozve normálně bez nějakých emocí...:)...

hodnocení

2x

Ahoj. Kubo, zde pomůže jen jedno. Nevyhledávat jí, nechat jí, ať si žije svým životem. Sama musí přijít na to, zda jí chybíte a zda Vás ve svém životě chce mít. Musí si ujasnit, zda Vás miluje, nebo je jí lépe bez Vás. Ta pauza Vás buď rozdělí, nebo svede dohromady. Nahánět jí a vnucovat svojí přítomnost, nemá smysl. Ve vztahu jste asi udělali tu chybu, že jste si nedopřáli více volnosti, že jste se neudělali jeden pro druhého vzácnější. Sklouzlo to do stereotypu a omrzel jste se jí. Takže netlačte na pilu, dejte si od sebe oddech a žijte si každý po svém. Uvidíte časem, zda vám to takto vyhovuje oběma, nebo chcete být opět spolu.

doplněno 25.07.12 09:38:

Není zač,Kubo. Myslím si, že kytičkou nic nepokazíte. Může to brát jako pozornost a poděkování, že s Vámi jde na to vyšetření. Nic, co by jí uvedlo tedy do rozpaků. Řekněte jí, že jste rád, že s Vámi jde, že jste klidnější atd. Řeč zaveďte na čas, který jste spolu netrávili. Zeptejte se jí, jak se měla atd. Zatím bych se o citech nezmiňovala, ani nerozebírala minulost a váš vztah. Budete vidět, jak Vám bude odpovídat, jak se na Vás bude tvářit a podle toho vycítíte, zda Vás vidí opět ráda atd. Promluvit si o tom, co bylo a co cítíte bude čas, až se přesvědčíte o tom, že by to ráda slyšela. Chovejte se prostě čistě jako kamarád a třeba poznáte, že jí to vadí, když se bude domnívat, že jste city k ní zazdil. Neuškodí, když si Vámi nebude tak jistá, přinutí jí to třeba k přemýšlení, či k tomu, aby sama zavedla řeč na vás dva. Držím palce a hodně štěstí!:)

hodnocení

Ahoj děkuji moc... :) můžu se ještě na něco zeptat 14 dní se neuvidíme přistu týden co jsme se rozešli cca 3 týdny co jsme se neviděli mám ji třeba koupit kytičku nebo jak mám vlastně postupovat jsme teda jen kamarádi ... jde se mnou na vyšetření slíbila mi to tak, že jdem co si máme říkat abych nic nepokazil mám ji říct, že ji furt miluji nebo co.. děkuji stašně moc :)

Tak se drž.

Souhlasím s ostatními, že kytičkou nic nezkazíš, naopak, devadesát procent žen a dívek to potěší. To není žádný závazek, opravdu spíš jako pozornost a poděkování. Možná i tím ukážeš, že jsi trochu jiný a že ji rád vidíš.

Myslíš, že dva lidé odlišného pohlaví nemůžou být "jen" kamarádi? Hele, takové kamarádství je hrozně fajn. Já mám třeba pár kamarádek, moje manželka o nich ví, zná je a nežárlí...

Ale takové kamarádce můžu říct leccos, popovídat si někde u kafe a poradit se i o věcech, které nechci tahat domů.

Takže si važ i kamarádství. A poznáš sám, jestli něco mezi vámi přeskočí a začne něco víc. Určitě neklekej a nevyznávej lásku... A ujišťování o tom, že ji stále miluješ taky není vhodné, lehce se tu můžeš ztrapnit.

V každém případě je teď všechno otevřené, tak si to nepokaž.

hodnocení

Tak nakonec byla se mnou :) dopadlo to dobře :) zeptal jsem se jí zda by nejela se mnou jen já a ona do Prahy :) malý výlet .. :)

napsala mi :

Já si myslím, že to není moc dobrej nápad Pořád je to krátká doba od našeho rozchodu, tak si myslím, že by nám to moc neprospělo ..

já se chci definitivně usmířit a ukázat jí, že ji nechám být.. :) a chci ji toho ještě spoustu říct ... :)

Je to moudré jet nebo ne :)

hodnocení

Tak nakonec byla se mnou dopadlo to dobře zeptal jsem se jí zda by nejela se mnou jen já a ona do Prahy malý výlet ..
napsala mi :
Já si myslím, že to není moc dobrej nápad Pořád je to krátká doba od našeho rozchodu, tak si myslím, že by nám to moc neprospělo ..
já se chci definitivně usmířit a ukázat jí, že ji nechám být.. a chci ji toho ještě spoustu říct ...
Je to moudré jet nebo ne

Asi má pravdu. Ukaž taky trochu hrdosti a síly. Sice je to dost podivná zpráva, třeba si myslí, že jednou se to zase srovná.

Klidně si mysli dál, že se jednou usmíříte a vyříkáte si to. Ale když to nevyjde, tak prostě jít o dům dál. Zatím to neuspěchej.*palec*

hodnocení

2x

Píšeš, co máš udělat, aby se k tobě vrátila. Jediná odpověď je - nedělat nic. Buď se to mezi váni zase srovná a nebo prostě musíš jít o dům dál. Myslíš si, že když se budeš nějak snažit, a doprošovat, že si tě ta ženská bude vážit? Nebude, naopak se u ní definitivně shodíš.

Prostě to neklaplo a ber to tak, že není tahle, bude jiná.

Možná že problém je i v tom, že jste spolu byli pořád a zevšedněli si. Ono i v manželství si někdy potřebuješ odfouknout a dát si pauzu. Dobře jsi udělal, že jsi dal týden pauzy. Třeba pak zjistíš, že sis spoustu věcí jenom namlouval a že to půjde i bez ní.

lucimera*
hodnocení

0x

Souhlasím s ostatními. Nechte to plynout. Je jen na ní, jestli vás také miluje tolik, jako vy jí, a pokud ano, vrátí se.
Ženy jsou křehké, chtějí seriózní a láskyplné jednání, ale taky chvíli klidu od svých milenců či manželů - nějaké to povyražení s kamarádkami, nákupy...dá se říct, že prostě trochu oddych od lásky a více života bez partnera. Myslím, že se s vámi vaše přítelkyně rozešla, protože už nechtěla dále ten stereotyp - každý den jen s vámi. Ne že by vás už třeba nemilovala, to já nevím, ale potřebuje jen trochu času.
Počkejte nějaký čas, a když se vám sama neozve, zkuste ji - jako kamarádku - pozvat na kafe, na procházku a zároveň to můžete brát jako takové malé rande. Když si takových schůzek dáte víc, třeba potom zase ledy povolí a uvidíte, jestli o vás stojí, nebo už si našla jiného.

buss
hodnocení

0x

A to asi myslíš, že první je do smrti? Těch ještě možná bude... jsi mladýýý. Ono to miluji přejde časem. Je to jen pocit. Nemůžeš vlastnit, ani ty ani někdo tebe. Takových odmítnutí...

hodnocení

0x

Zdravím, Kubo a díky za důvěru... K vašemu dnešnímu dodatku - pokud přítelkyně uvedla, že se s Vámi rozešla z důvodu, že neměla čas na kamarádky a že se před nimi k Vám nechovala pěkně, začínám mít dojem, že není prostě ještě na vážný vztah zralá. Prostě neví co chce a vztah s Vámi jí zřejmě omezoval. Dokud za ní budete běhat se srdcem na dlani, vyptávat se a budete chtít řešit váš vztah, pak si neuvědomí nic. Nebude jí to nutit přemýšlet... Ona to má v sobě vyřešeno a Vy jí to usnadńujete tím, že jí dáváte najevo neustále svůj zájem a city. Srdci člověk neporučí, musíte na to přijít sám... Pokud o ní chcete bojovat i přesto všechno i nadále, vyzkoušejte tedy ještě tuto taktiku: začněte se k ní chovat stejně, jako se chová ona k Vám. S odstupem, odměřeně, aby si nebyla tolik jistá Vaším zájmem a náklonností. A když na Vás bude hnusná, nenechte si to líbit. Ne nadarmo se říká - co se škádlívá, rádo se mívá. Ale jinak si myslím, že když dala kámoškám přednost před vztahem s Vámi, měl byste se smířit s myšlenkou, že si najdete jiné děvče, které s Vámi, naopak, bude moc rádo. A možná, že si Vaše bývalá partnerka uvědomí právě vše až ve chvíli, kdy Vy si to jiné děvče najdete...Kubo, nebojte se, časem Vás to určitě přejde, vnucovat se tam, kde o to nestojí. Ale odmilovat se nejde za dne na den, což plně chápu. Tak Vám přeji, ať je to co nejméně bolavé...

doplněno 30.07.12 18:27:

Milý Kubo, pokud jí chcete dát najevo, že Vám na ní pořád hodně záleží, pak jí řekněte, že pokud by kdykoliv, cokoliv potřebovala, jste tady pro ní. Myslím, že z toho pochopí, že Vám není lhostejná. Ujistěte jí, že o Vašem vztahu již mluvit nebudete a nebudete ho již více rozebírat, aby se Vám neměla důvod vyhýbat. Je to pro Vás ještě hodně čerstvé, tak je jasné, že to bolí. Přebolí to až časem, až se s tím smíříte a vyrovnáte. A kdo ví? Naděje umírá poslední a třeba se ještě někdy dáte dohromady. Až si každý sám ujasníte, co v životě chcete a koho v něm chcete, či nechcete, mít. Lidé se schází a rozchází, to je prostě součást života. Netrapte se, přebolí to...

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud jasně a opakovaně řekla, že s tebou nechce jít ven a nechce se s tebou vidět, tak není nic horšího, než ji neustále obtěžovat a psát jí. Mne by to tedy určitě odradilo a byla bych naštvaná, že dotyčný nechápe, co znamená slovo NE. Nevím, zda s ní chceš být opravdu kamarád, když ji tak moc miluješ, spíš si to namlouváš, abys ji mohl nadále vídat a být s ní. A to by bylo strašné, mít za patama někoho, kdo tvrdí, že chce být kamarád, ale přitom lže - uvědomuješ si to?

A k tomu, že byla chyba se každý den vídat - to si úplně nemyslím. Nicmnéně souhlasím s tím, že slečna (a možná oba dva), nejste připraveni na vážný vztah. Prostě bych dala slečně pokoj a brala to tak, že jeden vztah skončil a jiný může začít. Když jí budeš dokola pořád psát, jak ji pořád miluješ atd atd atd, bude to jen horší.

rival
hodnocení

0x

Nech tomu čas...A bav se s jinýma holkama...Potřebuje žárlit a uvidíš že se k tobě vrátí...Ani jí nepiš a tak.Vůbec si jí nevšímej to je to nejlepší co můžeš udělat

kolo*

Jediná rada je netlačit na pilu.Tím se jeětě víc poseere.Ženské bohužel už jsou takové po...Zachovat odstup a neprojevovat moc velký zájem.Jen tak lehce občas ťuknout.Je to jak v té písničce-prohrává ten,kdo miluje víc.Pro jedno kvítí slunce nesvítí.Je plno hezkých holek.Jen se musí na to příjít

gabune*
hodnocení

0x

Holky většinou řeknou že to chce čas atd. protože ti nechce ublížit říct hned že ne. Radši ji nech, jen by jsi se s ní trápil protože ona o tebe očividně nestojí a neváží si t tolik jako ty ji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]