Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaheslovaný telefon!

Od: elisabeth* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den. Mám docela vážný problém. Před pár lety jsem dostala v Řecku telefon značky BlackBerry 9700. Telefon není nový a jeho předchozí majitel tam nechal paměťovou kartu a MicroSD kartu. Problém je v tom, že se do toho telefonu nemůžu dostat, jelikož je zaheslovaný. Myslela jsem, že je zakódovaná jenom jeho karta a proto jsem jí vyndala a vložila svojí. I když jsem dala svojí paměťovou kartu, vyskočilo mně jeho pozadí a opět heslo. Tak jsem vyndala i tu MicroSD kartu, že jsem myslela, že je to vše na ní a že potom se dostanu na své věci bez hesla a ono to stále chtělo heslo. Dokonce i když jsem vyndala obě ty karty, tak telefon byl stále fuknční, stále s jeho pozadím,věcmi a heslem, takže nejspíš je ještě nějaká vestavěná paměť. Co potřebuju, je, aby se ta vestavěná paměť nějakým způsobem vymazala a načetla se moje paměťová karta a mohla jsem mít končně fuknční telefon. Takhle ho klidně můžu vzít a zahodit... Další věc je, že ten telefon je pravděpodobně od O2, jelikož je na dolní části telefonu jeho logo. Je možné telefon dát někam, kde se telefony zabývají a "hrabou" se v nich a jsou schopni ho zfunkčnit? Je mi jasné, že vlastními silami s tím nic nezmůžu... Děkuju moc za rady :)!

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Odneste to do servisu a oni Vám to tam vyresetují. Možná, že by Vám to i v O2 udělali, ale solidní servis bude určitě lepší.

elisabeth*
hodnocení

Díky, no zrovna hledám na internetu nějaké servisy. Nemáte nějaké zkušenosti? A kolik to bude cca stát peněz?

hop®
hodnocení

0x

A po vložení SIM karty můžete volat?

elisabeth*
hodnocení

¨Jak jsem (doufám) uvedla, po vložení mé vlastní simky mi stále vyskakuje původní pozadí předchozího majitele a mé kontakty,zprávy z mé simkarty se neukáže a chce po mně stále heslo, kód...

hop®

Ano to vše jste uvedla. A můžete z telefonu uskutečnit hovor?

elisabeth*
hodnocení

No já sama se do telefonu vůbec nedostanu a já nikomu samozřejmě zavolat nemůžu. To je také jeden z důvodů, proč si lidé kódy dávají, aby se jim náhodou v kapse nevytočilo číslo a aniž by o tom někdo věděl se uskutečňoval hovor a pak přišel účet...To samé s hovory příchozími. Mám pocit, že ani přijmout hovor nejde! *ee*

nikule001
hodnocení

0x
Skuste si najit Hard-reset. Kdyz najdu,poslu odkaz. Telefon by se mel restartovat,jako kdyby jste ho koupila novej
elisabeth*
hodnocení

Omlouvám se, toto je pro mě španělská vesnice, mohl byste mi to nějak objasnit? :)

elisabeth*
hodnocení

Mohla byste mi prosím poslat odkaz? Na hledání na internetu zrovna dobrá nejsem. :)

nikulka*

Našla jsem jeden odkaz,kde by to mělo fungovat..:) master-reset.com/...

Musíte za prvé zmačkout a držet ALT,druhé zmáčkout a držet pravý SHIFT (tlačítko na pravo od SYM,to je vedle mezery!) a za třetí musíte zmáčknout a držet DEL!

Telefon by se měl restartovat a podle té stránky,co vám teď posílám by měla být obnovena na výchozí nastavení z výrobny.:) Ale nevím , jestli to pomůže na to heslo. Skuste toa uvidíte. Ale to asi fungovat nebude,protože asi bude potřeba telefon zapnout. Tak pak už jedině ten servis.. ;) Přeji Vám ať se to povede.. Potom dejte vědět jestli to zabralo. Kdyžtak si ten text anglický přeložte na překládači.. ;)..

elisabeth*
hodnocení

Díky moc! :) El.

elisabeth*
hodnocení

A ještě, to je jako nějaký program ke stažení, nebo jak to funguje? Jestli je to nějak placené a vyjde to na stejno jako opravna...

nikule001
Nene,placene to neni ani nahodou. Jen si najdete stranku a tam vam popisou co mate udelat. Napriklad: za prve-zmacknete a drzte tlacitko volat,potom tam treba budou jeste 3 dalsi tlacitka,ktere taky musite drzet,atd,atd.. A potom tam bude napsane napr. Zapnete telefon,vy ho zapnete a telefon by se mel dat do tovarniho nastaveni. Ale nevim,jestli je to na vas typ telefonu. Na vsechny to neni. A ani nemuzu zarucit,ze to pomuze. Ale za zkousku nic nedate. ;) Ja jsem to zkousela jen na svou nokii. :) takze nevim,jestli se to da i sehnat na ostatni telefony. Skuste pohledat. Preji mnoho uspechu! ;)
xx*
hodnocení

Ah, tak jsem zkusila, telefno se vypl a opět zapl, ale heslo vyžadoval zase...V podstatě se nic nestalo. Žádné smazání dat, nic!*bum*

ketaae
hodnocení

Za zkoušku ten hard reset určitě stojí, než to šoupnete do servisu, kde za to necháte balík..:)

Já myslím,že 300,- až 400,- Kč není žádný balík a rozhodně bych do nějaké prodejny telefonů zašel.

doplněno 26.07.12 10:44:

A pokud se nepletu,hard reset neruší blokaci.Ale to musím pro jistotu ještě skouknout.

xx*
hodnocení

No mně se ten telefon nejspíš jen restartoval ale heslo vyžadovalo furt... už si nevím rady, nejspíš už mi ani nic jiného nezbývá.

elisabeth*
hodnocení

Prosím vás, na internetu jsem i našla nějaký program, který se stáhne do počítače a nějakým způsobem zjistíte heslo. S tím zušenost nemáte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]