Nejste přihlášen/a.
Já vím, že je to taková otázka blbá..:/ . Zajímalo by mě do budoucnosti.. jestli se holí genitálie před sexem.. nebo jestli je dobré se holit i pravidelně (mně přijde, že když se člověk oholí, tak mu pak chloupky narůstají pořád..) je to pravda? Prosím, co si o tom myslíte a jak byste to řešili vy.. a nebo jeslti je dobré prostě to nechat být.. děkuju moc
ja bych se nedotkl neoholeneho respektive moc to neresim, ale na oralni sex by jste mohla zapomenout... a ke konkretni otazce.. strniste mi neva, nikdo nikoho nenuti se holit denne
Nicmene pokud je to teprv do budoucnosti, tak zahy zjistite, ze holit se tak casto ani nestihnete
to se tyka hlavne "bobra" pokud jste mlade kote a "nic tam nemate" nechte to byt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.