Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení před sexem

Od: cookie* odpovědí: 3 změna:

Já vím, že je to taková otázka blbá..:/ . Zajímalo by mě do budoucnosti.. jestli se holí genitálie před sexem.. nebo jestli je dobré se holit i pravidelně (mně přijde, že když se člověk oholí, tak mu pak chloupky narůstají pořád..) je to pravda? Prosím, co si o tom myslíte a jak byste to řešili vy.. a nebo jeslti je dobré prostě to nechat být.. děkuju moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

polednice*
hodnocení

0x
Když má být orální tak oholen je bezva.Jak u ženy tak i u muže.Někdo rád takový a někdo makový.Třeba znám někoho,kdo by se oholeného klínu ani nedotkl:-D

knopka*
hodnocení

0x

Já se holím.Řekla bych že je to jak komu co vyhovuje, nic víc:).

joudic*
hodnocení

0x

ja bych se nedotkl neoholeneho :) respektive moc to neresim, ale na oralni sex by jste mohla zapomenout... a ke konkretni otazce.. strniste mi neva, nikdo nikoho nenuti se holit denne :) Nicmene pokud je to teprv do budoucnosti, tak zahy zjistite, ze holit se tak casto ani nestihnete ;)

doplněno 21.07.12 01:27:

to se tyka hlavne "bobra" :) pokud jste mlade kote a "nic tam nemate" nechte to byt ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]