Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetový podvod na Bazos.cz

Od: ponky* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Zakoupil jsem si na Bazos.cz Iphone 3GS...poslal jsem peníze ale prodávající přestal odepisovat a mobil stále nepřišel...Chtěl bych se zeptat jestli s tim má něko zkušenosti a případně co mám dělat pokud se jedná skutečně o podvod.

Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

nahlásit na policii. důvěřivost v dnešní době? max. sobě

joudic*
hodnocení

0x

tohle taky nechapu, ja sice platim vsechno predem prevodem nebo internetovou kartou, ale tam kde si jsem jisty ze ma firma/eshop nejake zazemi. Ale ne idiotovi z bazaru, ktery muze byt kdokoli. Na bazos uz jsem inzerat daval a pokud vim nic tam nechteji, krome tel. cisla a jakehokoli krestniho jmena.. nicmene pokud jste poslal penize na ucet, mate aspon cislo uctu.

iz*
hodnocení

0x

Zkuste se obrátit na Bazoš.cz. Ten sice za obsah inzerátu ani za jednotlivé inzerenty neodpovídá, ale mohl by mu zabránit v další inzerci. Domnívám se, že konkrétní údaje o prodávajícím Bazoš nesdlělí Vám, ale měl by je sdělit Policii ČR.

___ Poznámka: Nejde o žádný "internetový" podvod, nýbrž o podvod konkrétního prodávajícího. Bazoš.cz s tím nemá nic společného, prodávající klidně mohl inzerovat kdekoliv jinde - v internetu, v denním tisku či jiném periodiku.

antynka*
hodnocení

0x

A nebyl to náhodou Karol K. z Bratislavy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma bazos podvod

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]