Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Zakoupil jsem si na Bazos.cz Iphone 3GS...poslal jsem peníze ale prodávající přestal odepisovat a mobil stále nepřišel...Chtěl bych se zeptat jestli s tim má něko zkušenosti a případně co mám dělat pokud se jedná skutečně o podvod.
Děkuji za rady
tohle taky nechapu, ja sice platim vsechno predem prevodem nebo internetovou kartou, ale tam kde si jsem jisty ze ma firma/eshop nejake zazemi. Ale ne idiotovi z bazaru, ktery muze byt kdokoli. Na bazos uz jsem inzerat daval a pokud vim nic tam nechteji, krome tel. cisla a jakehokoli krestniho jmena.. nicmene pokud jste poslal penize na ucet, mate aspon cislo uctu.
Zkuste se obrátit na Bazoš.cz. Ten sice za obsah inzerátu ani za jednotlivé inzerenty neodpovídá, ale mohl by mu zabránit v další inzerci. Domnívám se, že konkrétní údaje o prodávajícím Bazoš nesdlělí Vám, ale měl by je sdělit Policii ČR.
___ Poznámka: Nejde o žádný "internetový" podvod, nýbrž o podvod konkrétního prodávajícího. Bazoš.cz s tím nemá nic společného, prodávající klidně mohl inzerovat kdekoliv jinde - v internetu, v denním tisku či jiném periodiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.