Nejste přihlášen/a.
ahoj
často když si podám inzerát a pak se s někym sejdu se naskytne takovej jeden problém.Už mě pár lidí zvalo na schůzce.Přijeli autem a asi 10x řekli nasedni si a já na to 10x odmítla.Když,takovýho člověk a vidim poprvý a neznám ho a bude mě zvát do auta co mu mám říct když nevim,jesli je to nějakej hajzl,nebo úchyl?To mu mám říci já vám do auta nepolezu?!
Co,byste mi radil vy?!
No jasně! Rozhodně s nikym takovym nikam nejezdit... To, že se vůbec neznáte, jako důvod přece stačí a nemusí to znamenat hned to, že dotyčnýho podezíráš z nějakejch hroznejch úmyslů... Slyšim takovou věc prvně / dost možná, že se ve většině případů jednalo skutečně o nějaký"úchyláky", co využívaj podobnejch možností k"seznámení se"... Co takovými expertovi nepřemýšlejícímu a nebo přemýšlejícímu"divně"říci? Pravdu! Neznáme se a už jen proto s Vámi nikam nepojedu. Neberte si to nějak osobně, ale... atd.
Ještě na toto téma: Je přece ještě spousta jinejch možností k seznámení, ne Hodně Štěstí přeju...
HP
Správně. Nesedat nikam. Může být to být desetkrát v pohodě a po jedenáctý do bude hajzl a už se to nedá vrátit.
Zkus si před schůzkou s tím druhým chvíli psát, abys o něm něco věděla a schůzku si domluvit tak, abys nemusela do auta nasedat (třeba v restauraci, kavárně, před kinem a tak). No a když nepochopí, že do auta sedat nechceš, tak za to nestojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.