Nejste přihlášen/a.
V tomhle se moc nevyznám mám jít na první brigádu je mě 15 let a mám jít na brigádu do firmy za taťkem jako jeho asistent a pomocník a mám si na hodinu vydělat kolem 80 kč/h je to hodně nebo málo .. vůbec se v tom nevyznám
Milý Vondro, k tatínkovi buď uctivý a ruku mu polib! Proč? Můj manžel, částečný invalida hledal dlouho práci, kterou by mohl dělat s umělým kyčelním kloubem. Když našel, nemá ani 50 korun na hodinu. Ale váží si toho a je rád, že sehnal.
Peníze za brigádu to jsou pěkné, sama bych to brala. Navíc řada studentů ani brigádu nenašla. Tak buď rád a poctivě a pilně pracuj. Každý nemá takové štěstí.
A až si vyděláš, kup si něco pěkného pro radost, ale hned to nerozfofruj za pitomosti. Jaga.
Buďte rád, že vůbec nějakou brigádu máte. Alespoň získáte nějakou zkušenost (i když nevím o co konkrétně se jedná).
Je mnoho brigádníků, kteří by spíš měli platit svému zaměstnavateli, než naopak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.