Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Au-pair zaměstnání

Od: klepi® odpovědí: 4 změna:

Ahoj prosím všechny o pomoc chtěl bych se zeptat je může být au pair taky muž?

všem děkuji za odpověď

Václav

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Ano, může, a řekla bych, že už to v zahraničí ani není tak neobvyklé. S těmi penězi to bude horší - ale jako přivýdělek při studiu? Proč ne.

hodnocení

A to je to jako spatne placene nebo proc je to s penezi spatne?

mowla*
hodnocení

0x

Ano - může, proč ne?

;)

Akorát - není to až tak moc obvyklé zaměstnání, zejména pokud jde o výplatu...

doplněno 20.07.12 14:09:

Au-pair,obvykle, není zaměstnání/práce v pravém slova smyslu - je brána částečně i jako studijní pobyt (zejména jazyka a kultury), tedy au-pairka/ák bydlí a stravuje se s rodinou a za namísto platu pobírá spíše kapesné... Na zbohatnutí to není. ;)

BTW - já to nikdy nedělal, vycházím ze zkušeností několika kamarádek...

hodnocení

No já jsem to ani nemyslel jako opravdovou práci protože když jsem dával dotaz tak mi to řeklo že je ¨nadpiskratky tak prvni co mne napadlo bylo zamestnani ja bych chtel au pair jako novou zivotni zkusenost a poznat kra¨sy statnich pamatek a naucit se cizi jazyk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]