Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám takový problém že má jenom jednu kámošku a baví se už víc s jinou,a ta jiná se semnou nebaví,a nevím jestli se kamarádit s někým jiným a nebo se bavit ještě s tou jednou kámoškou která už se semnou moc nebaví,a mám pocit že se baví líp s tou její spolužačkou,ale jestli se mám s někým jiným skamarádit ve tříde je taky problem-pořád mlčím a nevím co jim vůbec říct,navíc muj idol ve třídě sedí s tou spolužačkou moji kámošky,a bojím se že ta se skamaradí s tím idolem protože spolužačka je pěkná vtipná atd..:/ nevím co dělat nechci sama skončit.. poradte prosím.
Ahoj. Nejdřív si ujasněte, co vlastně chcete, s kým se chcete bavit a s kým se chcete kamarádit. Máte v tom chaos, nic nevíte.. Možná bude pro Vás nejlépe, začít se kamarádit a bavit úplně s někým jiným, komu budete věřit a hlavně co nebudete tak moc řešit, aby jste z toho měla v hlavě chaos. Když nebudete nerozhodná, budete to mít v hlavě srovnané a budete vědět, co chcete, pak sama neskončíte.
doplněno 22.01.13 20:35:opr. Abyste z toho neměla v hlavě chaos.
Ahoj, zkus se nějak zapojit, přijít a začít se bavit třeba o škole nebo o testech nebo o učitelích a to je startovací bod. Buď milá, když bude někdo potřebovat pomoc, tak mu pomoz a uvidíš, že tě každý bude mít rád a pokaždé se budeš mít s kým bavit. Musíš se k někomu prostě přitočit a bavit se. Někdy to prostě jinak nejde a s idolem? Nestyď se a bav se s ním normálně, možná budeš překvapená, kluc se chovají častokrát mnohem líp než holky je to taky jen člověk, zkus se ho zeptat třeba na látku které jsi nerozumněla (i když bys třeba rozumněla) a jesti není buran určitě ti rád poradí a máš skvělou záminku k tomu, začít se bavit :...
zlom vaz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.