Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , s kamarádi si už dlouhou dobu děláme navzájem srandu ale teď mi udělali trošku podpásovku. Někdo z nic ha na moji adresu objednal nějaké CD . Hodnota asi 370 ,- kč tak se ptám jestli tomu pánovi od PPL můžu říct že to prostě nechci . Děkuji za radu.
Drive nez k vam pojede vam bud zavola, nebo napise SMS. Vy se snim spojte ze zadny balik nechcete.
U tohoto hloupého žertu si nejsem tak jistá, jestli telefonování pomůže. Dopravce může volat na mobil, sdělovat, že do města X přiveze balík v tu a tu hodinu. A žertéř bude z města Y říkat ano, ano, už na vás čekám.
Podpásovka to je nejen pro Vás, ale i pro doručovací službu a pro e-shop, jemuž objednávající tímto jednání způsobil škodu.
V žádném případě nejde o legraci/srandu.
Sranda není ani hořčice na židli apod. protože se z některých materiálů nemusí podařit ji bezezbytku odstranit.
Legrace je to, čemu se zasmějí všichni. Způsobení škody nikoliv.
Sranda je srandou tehdy, pokud se do ní zapojí dva - oběť a ten srandista. Pokud už tam taháte další, třeba nějakou firmu s CD, či řidiče PPL, je to krajně neslušné. Je to jejich zaměstnání, chtějí si vydělat, jezdí dlouho do noci a když se dostanou konečně do cíle, najednou se objeví vytlemený kořen a začne ječet: Nechcííí, nechcíííí... Nezlobte se, já bych Vám ji asi v té chvíli natáhla...Jsem dost vzteklá...
Prostě se mi to nelíbí. Ať vám kamarádi třeba namažou židli hořčicí, či udělají nějakou ptákovinku jen pro Vás, ale opravdu bych do toho ostatní lidi netahala. Je to dost nezodpovědné. Kdo třeba zaplatí ty zbytečně ujeté kilometry? Balné?
Podle vašich srandiček odhaduji, že je Vám tak 12 let, vašim kamarádům taky, a protože v minulých dnech bylo ošklivé počasí, jen jste se všichni puberťácky nudili. Jiné vysvětlení nemám. Jaga.
Raději si zajděte k sousedovi večer na lusky, to byla naše nejmilejší činnost v období puberty. Chytil nás jen jednou - ale stálo to za to!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.