Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vy na to

Od: anaaa odpovědí: 13 změna:

Ahoj líbí se mi už řadu let jedna kamarádka, chodíme spolu na zpěv ke stejné učitelce a i stejně dlouho mě je 21 a jí 16. Ale jako by jí bylo 20 či víc, co se týká inteligence.

Napsal jsem jí, jestli by šla někdy ven. jen tak. její odpověď zněla pochopitelně a jednoduše ( No...nezlob se ale ne já ted nejsem doma my sme porad na chate)

To jsem pochopil, jak byste si vysvětlili, to co mě nejvíce zajímá ten začátek No... jako styl zamyšlení a nebo mi tím mohla dát najevo, že ne.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Podle mne to znamená odmítnutí.

hodnocení

1x

Ahoj. Narovinu, moc zájmu z toho tedy nečiší. Takže to spíš vidím na to ne. Nemá zájem.

joudic*
hodnocení

1x

je to normalni slusne odmitnuti se zastupnym duvodem... "No" pouzila jako zjemneni jinak duraznejsi vety, taky to delavam. Vybruslila z toho z gracii, lepsi neurcitou odpoved bych ani ja nevymyslel :)

doplněno 20.07.12 14:05:

pockal bych proste az se zase uvidite v hudebce... kdyz ji tedka napises neco o tom, az se vrati tak by jste mohli nekam jit, tak to uplne po*eres a zapomen... Zkusils.. nevyslo.. nevadi, ale pockej, treba se to vyvrbi.

doplněno 20.07.12 14:46:

jinak je to uz teda davno, ale byl jsem v 16ti zamilovany do slecny, ktera mela 19, a bral jsem vekovy rozdil jako propastny a neresitelny , takze je to vtipne, ale muze te brat v tech 16ti klidne jako stareho fotra, nez ji dojde, ze to je blbost :)

martinaa*
hodnocení

0x

Nikdo neví, co se slečně honí v hlavě. Co jí takhle napsat, zda jí můžeš pozvat na zmrzlinu, až se vrátí z chaty?:)

doplněno 18.07.12 21:22:

Omlouvám se, přehlédla jsem to slovo "pořád" jsme na chatě. V tom případě souhlasím s rádkyněmi pode mnou, že to je výmluva a zájem nejspíš nemá...

krkovicka*
hodnocení

0x
Jestli tam bylo No... (těch pár teček to je jakoby neměla slov).Souhlasím s kapkou.Moc jí to netešilo a výmluva že je furt na chatě je dovětek že tě nechce a ani stebou nikam jít.

daniell*
hodnocení

0x

No... *smich* To by se dalo z žensko-mužského slovníku přeložit jako - možná potom někdy - kdy - možná potom *smich*

doplněno 18.07.12 21:33:

No když se dívam na ten věk tak nechci tě urazit ale tady to znamená jako Možná potom někdy .. kdy ... spíš nikdy ..

anaaa
hodnocení

No co se dá dělat, buď máte pravdu a nebo se víc dozvím další odpovědi od ní, každopádně asi pro mě je větší cennost to přátelství :) ale, řekl jsem za zkoušku nic nedám :)

hankauk*
hodnocení

0x

Slečně je 16 a líbí se ti. Ví o tom? Jestli ne, tak ji možná tvoje smska zaskočila a její odpověď byla taková nějaká vlažně nerozvážná. Já bych to určitě k ledu úplně nedávala. To mně se i v pozdějším věku stalo, že mě chlapec/muž zaskočil nějakou otázkou a já na ni zareagovala úplně "pitomě". Pak jsem si doma říkala, co jsem to jen ze sebe vyklopila, to určitě bylo špatně pochopeno, atd...

Jak psala Martina, zeptala bych se na tu zmrzlinu... nebo i kino. Na chatě nebude přeci pořád. Někdy se musí vrátit do školy, že? Takže bych s klidem položila otázku, zda nechce jít na zmrzku (do kina), až se vrátí z chaty? Podle toho, co odpoví, se pak diskuze může odvíjet dál. Minimálně po druhé smsce ti bude jasné, jak to slečna myslí/nemyslí. :)

joudic*
hodnocení

0x

byt otec, uz neprijdes...

majsterjoe*

Kdybysi jako otec vedel co delaji dnesni 16lete devcata, asi bys neprezil hruzou ty.

askmenow*
hodnocení

0x

Já bych, narozdíl od jiných rádců nedělala závěr, že se jí s tebou ven nechce. Nikdo nevíme, proč tam napsala to NO. Možná ti někdy říkala, že jedou na chatu (?) a proto napsala že jsou tam POŘÁD. Nebo jsou tam skutečně celé léto a proto to napsala. Mohlo To klidně znamenat No, šla bych ráda, ale nezlob se, jsme celé léto pořád na chatě. Nebo byla jen zaskočená. Nemá cenu si domýšlet něco, co tam není. Zkus to znovu, až bude pravděpodobné, že jsou zpátky doma.

majsterjoe*

Souhlasim, taky myslim ze to porad na chate znamena, ze tam proste pres prazdniny jeste nejakou dobu bude, takze na pozvani ted nema proste cas a moznost.

Kazdopadne holku neznam, ale nejlepsi je se ji zeptat primo jestli nejaka sance je, az se vrati, nebo ne.

ker
hodnocení

0x

I dle meho usudku to znamena odmitnutí nebo možna male zavahani a třebas povolí.Člověk malo kdy se dozvi co zatim může byt.Třeba by šla,ale jake ma rodiče?Popř.jina zakulisí ktera by ji v tom branila.

Rozhodně bych nehazel hned flintu do žita a alespoň chvili vyčkal,čas vše ukáže.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]