Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce OSVC

Od: stastny* odpovědí: 8 změna:

Dobry den, kdyz mam exekuce a jsem OSVC jak se mam branit? Ucet mam v zahranici. Na ten mi cesky exekutor nemuze. Auto a majetek mam napsane na bratra, tzn. tam mi take exekutor nic zabavit nemuze. Zamestnavatele nemam, takze srazky ze mzdy mi take strhavat nemuze. Osobni bankrot jako OSVC kvuli dluhum z podnikani vyhlasit nemohu. Majetek zadny oficialne nemam a jsem hlasen na ohlasovne obecniho uradu. Takze zase kde nic tu nic. Muze exekutor jit za mymi zakazniky co mi proplaceji faktury za praci z podnikani na zahranicni ucet nebo hotove a jim prikazat, aby faktury platili na exekuci exekutorovi? Je to mozne? Jak se proti tomu branit? Diky za odpovedi a prispevky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

robin1*
hodnocení

1x

Asi nejlepší ochrana před exekutorem je platit dluhy.

Další věcí co mne napadá z částečné znalosti Vaší věci, může být případná trestní odpovědnost( upřednostňováním věřitele, podvod atp.) v závislosti na tom za co ty dluhy máte.

roboot*
hodnocení

1x

Kde nic není ani čert nebere, exekutor ve Vašem případě leda tak utře nudli. Většinou Vás ani nebudou řešit bo jste pro ně akorát náklady za nic.

b
hodnocení

0x

"Dobry den, kdyz mam exekuce a jsem OSVC jak se mam branit?" ... proti čemu se chcete bránit? Dluhy se mají splácet.

Třeba jednou vaše "zakazniky co mi proplaceji faktury za praci z podnikani na zahranicni ucet nebo hotove" napadne totéž, co vás ... zřídí si účet v zahraničí a své dluhy - i ty vůči vám - přestanou platit. Pak založíte novou otázku - "Jak vymoci své peníze?"

vsimavy
hodnocení

0x

Vy se nemáte čemu bránit. Naopak bránit by se mohli věřitelé. A jak některé divočáky znám, tak to bývá veselé :)

uska*
hodnocení

0x

Už jste se byl mrknout na Orlické přehradě jak je tam krásně? Pak ze sudu těžko budete vnímat okolí. Takže doporučuji tento týden na výlet.

doplněno 21.07.12 13:17:

hohlbein - co tím chtěl básník říci? ... že je to promyšlený systém ... otrokářství, když někdo chce své peníze zpět? Nejlepší je dluhy nedělat a pak i páni exekutoři půjdou na pracák.! vždyť je to tak jednoduché.

hohlbein
hodnocení

0x

5 700 000 exekucí na majetek českých občanů.
Nejnižší platy v EU a stejné ceny!
Legální lichva.
Legální vymáhání výpalného pod rouškou exekuce.
Zkorumpované soudy, složené ze starých bolševických soudců.
Bývalí agenti StB s titulem JUDr. se stali exekutory, chráněnými státem.
Zabavovat lze vše a všemi způsoby - neexistují pravidla - není si kde stěžovat.
Prakticky neexistuje existenční minimum - je de iure nezabavitelné, ale de facto nikoliv.
Exekuce se staly výnosným byznysem.
Soudy odsoudí každého na základě předloženého papíru bez přítomnosti obžalovaného, který se o soudu dozví až od exekutora, kdy jeho dluh naroste na nákladech řízení a odměnách exekutora až 30x a více.
Česko se chystá přemlouvat státy EU i USA, aby mohlo zabavovat i majetek Čechů žijících trvale v zahraničí.
Většina dluhů českých občanů jsou náklady exekutora a smyšlený dluh - údajná pojistka, nedoplatek ve výši pár stokorun, 3 roky staré pokuty a cokoliv, co se nedá vyvrátit.
Důkazní břemeno je na žalovaném, který často nemá ani na advokáta...
Čeští exekutoři navýší několikanásobně dluh povinného o svoje "náklady" schválené státem...
Je to promyšlený systém, jak z lidí dostat úplně všechno, co vyprodukují a přitom je donutí vytvářet hodnoty a de facto zadarmo. Je to otrokářství!
5 700 000 exekucí a 150 vyvolených soukromých exekutorů s miliardovými příjmy!
To je Česká republika v centru Evropy v roce 2012.

peha*

Kompilát pravd, polopravd, nesmyslů a lží. A co jako?

buss
hodnocení

0x

Představte si, že jste věřitel. Jak se na ten dotaz budete tvářit?
Tož vašemu konání buď boží požehnání.

doplněno 21.07.12 14:08:

novinky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]