Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám brigádu - je mi 12 let

Od: zhulenec odpovědí: 1 změna:

Dobry den hledam brigadu na roznaseni cehokoliv prosim napiste mi na muj e-mail...ale bohuzel je mi jen 12 kdyby neco tak mi napiste na e-mail.Muj e-mail je martinhutyra@centrum.cz

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

3x

Je mi líto, ale ve dvanácti letech můžeš na nějakou klasickou brigádu zapomenout.

Brigády studentů

Pracovněprávní způsobilost ve smyslu ustanovení § 11 zákoníku práce nabývá každý občan dosažení 15 roku věku za podmínky, že nástup do práce nesmí předcházet ukončení povinné školní docházky. Práce dětí ve věku do 15 let nebo starších 15 let do skončení povinné školní docházky je zakázána. Tyto osoby mohou vykonávat jen uměleckou, kulturní, reklamní nebo sportovní činnost za podmínek stanovených zákonem č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti.

cz.osha.europa.eu/...

Zákon 435/2004 Sb.

viz. ČÁST ŠESTÁ VÝKON UMĚLECKÉ, KULTURNÍ, SPORTOVNÍ NEBO REKLAMNÍ ČINNOSTI DÍTĚTE

portal.mpsv.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]