Nejste přihlášen/a.
Nespoléhal bych se na nějaké rady a pití urologického čaje! Nic jsem nepozoroval,žádné problémy s močením,až mi našli krev v moči a již je to kolem 30 let. a čím starší tím hůře nyní bych již ani nemohl jet autobusem déle než hodinu a půl,pkd déle tak vlak nebo autem! K tomu 3x ročně kontrola u nefrologa,a denně léky na toto.S tím si nezahrávejte a rychle k lékaři!
Dobrý den. Ano, může se jednat o zánět močových cest. Prvním příznakem bývá bolest v podbřišku a také nutnost častého močení, ale s produkcí jen malého množství moči. Při pokročilejším stádiu infekce močových cest se objevuje vyšší tělesná teplota, výtok z pochvy a dále bolest zad v oblasti beder, i nepříjemné pálení a řezání při močení. To většinou znamená, že infekce se z močového měchýře rozšířila dál a zasáhla pravděpodobně i ledviny. Toto je stav, který vyžaduje okamžitou pomoc lékaře, protože vážně ohrožuje ledviny a tím i naše zdraví. Doktor musí nasadit antibiotika. Jinak jako prevence jsou dobré brusinky a určitě to chce teplo a hlídat se, abyste neprochladla. Určitě to nepodceňujte.
Vypadá to na spasmus sfinkteru - svěrače uretry, čili močové roury. Nepovolí-li to v brzké době, alou k lékaři, čeká Vás šetrné vycévkování a léky.
Sestra měla zánět močového měchýře, léčení trvalo asi týden a něco, pořád teplé čaje, hodně brusinek a nějaké speciální léky z lékárny. Být vámi neváhám a šupky k lékaři. Nemusí to být nutně zánět močového měchýře, nikdo tady vám přes počítač moc neporadíme, i když jsme třeba někdo lékař. Nakonec to může být něco úplně jiného a se zdravím si není radno zahrávat.
Ať jste brzy v pořádku.
Zdravím, jentak procházím otázky a jsem úplně zaskočen...
Měl jsem něco podobného ale měl jsem vždy na paměti teda myslel jsem si že u toho zánětu mně musí při močení to dole pálit.
Jsem kluk 20 let, jeden večer v kratasech a triku jsme popíjely vínko venku při dešti.
Cca 4 dny mě bolelo nad zadkem, celé tělo, nebylo mi nijak dobře.Na záchod jsem chodil 3* více.Říkal jsem si co se děje, teplota žádná, bolesti hlavy mam časté kvůli prodělané autohavárii.No jeden den odpoledne mi bylo špatně to jsem si vzal prášek ale přechodil to.
Vím že to není zdravé, mám to asi za sebou, a z toho přechození snad následky nebudou.Ale je zajímavé že bych se měl více informovat.
I když mi kluci jsme na to méně náchylnější, také to je a bývá někdy problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.