Nejste přihlášen/a.
Dobry den, muze mi cesky exekutor postihnout muj ucet v Nemecku v ramci exekuce probihajici v CR? Myslim, ze nemuze. Muze to jen nemecky Gerichtsvollzieher. Muze cesky exekutor toho k tomu pozadat nebo mu dat podnet? Za jakych podminek? Cesky exekucni titul ani rozhodnuti ceskeho soudu v Nemecku prece neplati! Musel by prece pozadat nemecky soud a teprve ten by musel rozhodnout. Jak to probiha v ramci zemi EU?
Dekuji
Ahoj,myslim ze nemuze jeste jsem to od nikoho neslysel-mam stejny problem jenmam konto ve svycarsku-ty nejsou v EU co si zalozit ucet tady to,bys mel urcite klid.Nemci tady maji take ucet ma to vyhody s nekolika pracuji- jen bacha,kdybys vezl penize pres hranice-vetsi mnostvi- je omezeny.Cus
Ahoj, diky za radu. O tom Svycarsku jsem uz taky uvazoval jako alternativu. Ja ted ziju v Nemecku a taky tady mam praci. Uz jsem tady taky pozadal o obcanstvi SRN a je to jen otazkou casu kdy ho dostanu. Jdou mi ale po krku ty cesky svine za fingovane dluhy v CR, ktere tam nemam. Zacali me vyhrozovat ze si me v Nemecku najdou a vsechno mi tady seberou vcetne penez na uctu. Podal jsem u nemecke Polizei tresni oznameni za vyhrozovani a vydirani, takze bych tady snad mohl byt chranen. Jestli ale se oni obrati na nemecke soudy, tak nevim. Penize bych do Svycarska poslal normalne prevodem z moji nemecke banky, urcite to nepovezu hotove. Jenom se chci zeptat: Peter, ty jsi ve Svycarsku? Oni sice v EU nejsou, ale nekde jsem cetl ze maji s clenskymi staty EU uzavrene jiste dohody. Takze nevim presne ceho se to tyka.
Diky
Ahoj,jo uzavreny dohody CH maji,ale bankovni tajmestvi je tady neprustrelny dluhy v CZ take mam,ale tady jsem jako za kominem.Z banky do banky to,bych nedelal nedelaji to ani nemci nedej.Hned si to zjisti,ze jsi penize poslal a kam a na ci konto atd...a maj te nemecke banky to reknou-vim to rikal mi to kolega nemec ma take nejake problemy.Pres hranice muzes vest 10tis.Fr radej jed casteji a nikdo se nikdy nedovi,ze tady mas konto jen,tak mas klid a pak si muzes z bankomatu vybirat,kde chces ani vypaltu si nenech na konto do CH posilat radej vzit hotovost udelat si vylet ulozit a klidek.Drz se
Srovnáte-li život zde a tam , je to lepší? Nemůžete mi dát nějaké wwwstránky na banku ve Švýcarech, obchoduji na burze a chci přesunout peníze ven . Taky kvůli exekuci. Kvůli opravdu drobnému nám exekutor zablokoval účet pro obchodování. To se může stát jen tady v ČR. Tady vám kvůli fingované fa můžou sebrat vše .
5 700 000 exekucí na majetek českých občanů.
Nejnižší platy v EU a stejné ceny!
Legální lichva.
Legální vymáhání výpalného pod rouškou exekuce.
Zkorumpované soudy, složené ze starých bolševických soudců.
Bývalí agenti StB s titulem JUDr. se stali exekutory, chráněnými státem.
Zabavovat lze vše a všemi způsoby - neexistují pravidla - není si kde stěžovat.
Prakticky neexistuje existenční minimum - je de iure nezabavitelné, ale de facto nikoliv.
Exekuce se staly výnosným byznysem.
Soudy odsoudí každého na základě předloženého papíru bez přítomnosti obžalovaného, který se o soudu dozví až od exekutora, kdy jeho dluh naroste na nákladech řízení a odměnách exekutora až 30x a více.
Česko se chystá přemlouvat státy EU i USA, aby mohlo zabavovat i majetek Čechů žijících trvale v zahraničí.
Většina dluhů českých občanů jsou náklady exekutora a smyšlený dluh - údajná pojistka, nedoplatek ve výši pár stokorun, 3 roky staré pokuty a cokoliv, co se nedá vyvrátit.
Důkazní břemeno je na žalovaném, který často nemá ani na advokáta...
Čeští exekutoři navýší několikanásobně dluh povinného o svoje "náklady" schválené státem...
Je to promyšlený systém, jak z lidí dostat úplně všechno, co vyprodukují a přitom je donutí vytvářet hodnoty a de facto zadarmo. Je to otrokářství!
5 700 000 exekucí a 150 vyvolených soukromých exekutorů s miliardovými příjmy!
To je Česká republika v centru Evropy v roce 2012.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.