Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to se mnou je?

Od: hajzlik* odpovědí: 23 změna:

Ahoj, chci se tu anonymně svěřit, že si rád a záměrně hraju s lidma. Jsem sebevědomej, hezkej, silnej a hodně chytrej kluk. Je mi 23 a už asi před rokem jsem zjistil, že svět se chová hrozně jednoduše a je z velký části předvídatelnej. Díky tomuhle procitnutí jsem založil v listopadu firmu. Vyvíjím elektronický obvody a software pro výrobní linky. I to je důvod, proč teď vydělávám celkem dost peněz. Víc, než si většina lidí dokáže představit. jednu věc ale nedokážu ovládat a tou je fakt, že mě cosi nutí ke zneužívání mého šarmu a ,,kouzla osobnosti" ke zraňování lidí, zejména holek. Za poslední 3 měsíce jsem se vyspal s 10ti holkama a pokaždé jsem jim napovídal to, co jsem si myslel, že chtějí slyšet. Dokážu se dívat člověku do očí a naprosto uvědoměle lhát. Trochu mě to mrzí, ale je to tak. Tak nějak podvědomě tuším, že jsem jako neřízená střela a je jen otázkou času, než tvrdě narazím a jediný způsob, jak se tomu vyhnout je, že se zklidním. Ale nedokážu to ukočírovat. Můj chlednej rozum mě tlačí stále vpřed. Napadlo mě navštívit psychyatra nebo psychologa, ale zatím jsem se k tomu neodhodlal. Co si o tom myslíte?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jsi idiot.

Na 100% platí možnost B.

Jenže mládí nikomu nevydrží a i z té Tvé krásy, šarmu a kouzla jednou zbude šmatlavý, bezzubý a holohlavý dědek. To Ti nenadávám, tohle přijde každému a neutečeš tomu, ať děláš, co děláš. To čeká každého z nás /pokud tedy nezemře mlád/.

Až tedy budeš takový prdlavý stařík, přála bych Ti, aby Tě jednou jedinkrát někdo ošulil, obelstil, aby si s Tebou jen tak pohrál, jako sis s lidmi hrál Ty. Abys viděl, jak to bolí a co nepříjemností a bolestí jsi mezi lidi zasel. Pak možná prokoukneš, ačkoliv už bude pozdě. Ale snad se pak aspoň zastydíš. *hi*

Ten šarm a kouzlo osobnosti Ti nebylo dáno proto, abys tím oblboval lidi. Věř mi, že mnoha ženám je milejší naprosto obyčejný kluk, než nějaký namachrovaný seladon. To jednou poznáš sám a obávám se, že to bude bolestivé poznání. Jaga.

Jsi idiot.

To, co tu píše babajaga je hluboká pravda. Ve třiadvaceti mají lidé jako ty pocit, že svět jim leží u nohou a že si s ním můžou dělat co chtějí. Podporuje to i současná doba, jakýsi kult mládí. A když jsem se bavil s jedním známým, povídal, že má strach o mladou generaci, protože zjišťuje, že jim chybí pokora. Slovo, které se dnes moc nenosí.

Za mých mladých časů jsme si třeba odkroutili dva roky na vojně, kde jsme došli k poznání, že nejsme střed vesmíru a že si na nás občas někdo zakřičí. Každý si z toho něco odnesl a něco podobného jako tebe by asi nikoho nenapadlo.

Je to pravda, za pár desítek let už budeš třeba o holi, budeš brát denně desítku prášků a nějaký šarm bude kdesi v propadlišti dějin. A ani to nemusí trvat tak dlouho. Třeba přijdeš o práci, někdo tě vystěhuje z bytu, zkrachuje banka s tvými penězi, přijde nemoc nebo úraz...

A pokud je tvůj životní styl střídat holky, taky to o něčem vypovídá. Ty totiž asi ani nejsi schopný nějakého klidného a trvalého vztahu. A to je smutné.

hodnocení

3x

Ahoj. Tak když už jste se zde svěřil, myslím si o tom to, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Ono se Vám to vrátí, jako bumerang. Nečiňte druhým to, co nechcete, aby činili oni Vám. Co jiného Vám na to říci?*nevi*

michalov*
hodnocení

3x

Neumíte pravopis.Skladba vět a volba slov je mizerná.Nooo,zase až tak chytrý nebudete,nebojte...:D Např. "Dokážu se dívat lidem do očí a naprosto uvědoměle lhát." Uvědoměle lhát? Spíše vědomě lhát,ne? No dejme tomu,že to je pravda co jste tu napsal.

Přitahujete lidi s nízkým seběvědomím a s nízkou sebeúctou,kteří Vás utvrzují v tom,že jste vyjímečný.Vy je naopak v tom,že si takové chování zaslouží a že jsou neschopní.Něvědomky si Vás vybírají,aby znovu zažili své ponížení... Nevíte,že exitují lidé,kteří Vás ani nemohou "cítit".Kteří se Vám zdaleka vyhnou a které ve Vašem životě proto jakoby neexistují.To co tu popisujete je možná tak na narcistickou poruchu osobnosti.Obelhváte jen sám sebe. Nedokážete lásku přijímat a ani dávat.V podstatě jste sám uzavřený ve svém sebeklamu.To co kolem sebe vidíte jste Vy sám.Vy jste předvídatelný a hrozně jednoduchý.Jste mladý.Lekce přijdou. Mimochodem,jaký máte vztah se svou maminkou?

hajzlik*
hodnocení

Vztah s mamkou mám dobrý. Spolu s mým malým bráškou jsou jediní lidé, které mám opravdu rád.

martinaa*

S tou narcistickou poruchou osobnosti bych souhlasila:) Doporučuji psychiatra, může se jednat o různé poruchy osobnosti... ale nezapomeňte na jedno - lidé nesnáší manipulátory. Jo pardon, normální lidé. U dvacetiletých frajírků, slepiček, rádobyhvězd a podobných chudáků Vám to projde, ale u normálních lidí narazíte, protože ti Vás rozhodně brát nebudou.

Jak je psáno výše, Vy tyhle lidi ignorujete a nevidíte je, ale oni existují. A umí se dívat kolem sebe, takže žádný normální člověk se s Vámi postupem času raději přátelit nebude. Zbydou Vám jen Vám podobní manipulátoři a jiní chudáci.

hajzlik*
hodnocení

Asi máte pravdu. Budu trochu narciska. XD Lidi, co znám mi říkají, že jsem se poslední dobou hodně změnil. Dřív jsem se dost hrbil a byl jsem hrozně nesmělej. Ale jak říkám, pochopil jsem chod věcí a najednou jsem zjistil, že veskutečnosti vidím o něco dále než ostatní. Bohužel jsem ale asi dost velkej sobec a proto lidi kolem mne trpí. Dneska vyjdu z baráku, nikoho a ničeho se nebojím. Už mě nikdo nedokáže utřít, protože okamžitě jsem schopnej zaútočit a jakejkoliv atak hnedka odrazit. Samozřejmostí je, před klientama předstírat pokoru a umírněnost, ale jakmile zajdu za roh, tak jsem jinej člověk. Ale už je dost zbytečný sem psát cokoliv dalšího. Radu jsem zde našel. Navštívím psychologa. Nadruhou stranu je zapotřebí nahlédnout i na fakt, že ,,silnější pes mr*á". Díky všem i kritikům. ;)

Mír a lásku všem a samozřejmě i spoustu peněz a životního nadšení. :)

hodnocení

2x

Jsi idiot.

No pokud to všechno děláte vědomě a s určitou zálibou, tak jste nemocný a ve vlastním zájmu by jste to měl řešit.

Každopádně styl Vašeho podání (sloh, výběr velikosti písma, atd.) o lecčems napovídá...

hajzlik*
hodnocení

=> Minstrel,,Každopádně styl Vašeho podání (sloh, výběr velikosti písma, atd.) o lecčems napovídá..." Nechápu Vás, můžete to upřesnit?
hajzlik*
hodnocení

Jinak velikost písma je automatická. A to podbarvení také. Je to způsobeno překopírováním textu. Psal jsem totiž to samé také na Zpovědnici, ale chtěl jsem mít větší vzorek, tak jsem článek vložil taky sem..

Jsi idiot.

"Jsem sebevědomej, hezkej, silnej a hodně chytrej kluk".

Tuto větu (a spoustu jiných vět, které jsme si od Vás museli přečíst), nikdy nemůže napsat přirozeně inteligentní člověk.

K tomu fromátování textu - věřte, že zde existuje tlačítko "Odstranit formátování" a to by Vás zachránilo...;)

Pokud to, co píšete je pravda, tak jste nemocný, jak už jsem psal. Pokud jste si tu potřeboval jen namastit ego nebo poškádlit lidi, tak platí možnost B v anketě.

iz*
hodnocení

2x

Z textu čiší arogance a sebestřednost spojená s bezmeznou hloupostí (o čemž svědčí mj. i používání Zpovědnice.)

Ten šarm u sebe vidíte jen Vy sám, dívky, o nichž si myslíte, že jste je zmanipuloval, s Vámi šly nejspíš jen ze soucitu.

figurek*
hodnocení

1x

Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec, jak má být.

*

Poslyšte kamaráde, nevykládejte nám tady pohádky. V listopadu jste založil firmu a teď vyděláváte víc, než si většina lidí umí představit? *smich*

Vyspal jste se s deseti holkama za tři měsíce? *smich*No to je taky výkon. Ženské ve věku mezi 22-25 už bývají zkušenější a nezadanému chlapovi lezou do postele samy. Se divím, že jste nepochopil jednu věc : Jak vy jste obelhával je, pak úplně stejně ony obelhávaly vás.

Jak správně odhadujete, blížíte se ke karambólu a ten bude dost tvrdý a taky může být i trvalý. To, co vám prochází ve dvaceti, to vám v pětadvaceti projde méně a ve třiceti neprojde.

askmenow*
hodnocení

1x

To, že jste měl potřebu svěřit tady určitě znamená, že v současném stavu nejste úplně spokojený, ale zároveň s chováním nedovedete přestat. Určitě doporučuji návštěvu psychologa. Myslím, že když máte dost peněž, můžete si zaplatit sezení i celkem anonymně (prostě když to nejde na pojišťovnu). Možná vám nastíní motivy vašeho chování a případně pomůže vaše lhaní usměrnit.

Nebudu mluvit o božích mlýnech a podobně, kdo ví jak to je... ale co je na vašem chování nebezpečné i pro vás je to, že pon čase budete mít určitou pověst. A až jednou, a to se prostě stane, potkáte ženu, kterou budete skutečně a upřímně mít rád, možná bude znát pár zhrzelých žen z vaší minulosti a neuvěří vám. A tak. Prostě myslím, že jít za změnou je moudréé. I kvůli dobrému osobnímu pocitu. A samozřejmě proto, že jsem holka a budu ráda, když moje "kolegyně" bude obelhávat míň chlapů. Teda teoreticky i mě. Ale já to chlapům nějak nežeru. Ale kdo ví. Třeba na tebe jednou narazím a budu se divit :D

doplněno 17.07.12 01:29:

A psycholog vás případně nasměruje dál, bude-li mít pocit, že se jedná o nějakou poruchu osobnosti.

hajzlik*
hodnocení

* psych!i!atra

krkovicka*
hodnocení

0x
Máte Prarodiče?navštivte babičku s dědou a povídejte si.Zavzpominejte si,když jste byl malý?jak jste trávil volný čas s babičkou.Hned vám bude líp.Babičce se pretvarovat nemusíte.Držte se téhle chvilky.Pomůže vám to nebýt hajzlik.
cockpunk*

Nevím jakou máte babičku ale já se chovat jako tazatel a říct to mojí babičce tak ji z toho jebne*smich*

krkovicka*
Ale ne takhle.Babičce z toho trefí...Povídat sis ní o tom když jsem byl malý.Co myslíte,to samé bude chtít vědět psycholog.Mě vždy když je ouvej tak mi babička pomůže víc než kdejaký doktor.Kouknout se zpátky a začít jinak.O to jde.

lupita*
hodnocení

0x

neuražte se, ale mě tedy přišlo, že to sem píšete ani ne tak proto, že byste hledal pomoc nebo jste se chtěl svěřit, že vás to mrzí, ale spíš abyste se pochlubil jakej jste frajer...

cibulea*
hodnocení

0x

Předně gratuluji k úspěšnému podnikání. Asi jste opravdu šikulka.

Ve vašem přístupu ke vztahům opravdu není něco v pořádku, ale zjevně se nad sebou kriticky zamýšlíte a to je samo o sobě dobrý start ke změně.

Sebral-li jste odvahu založit vlastní firmu, určitě zvládnete navštívit psychologa (psychiatra ne - ten případně až na doporučení psychologa a dovedou jen předepsat prášky, z kterých by se zbláznil i člověk bez problému :) )

Chce to nenechat se odradit, vybrat si psychologa, který sedne, vyložit mu vše stejně upřímně s tím, že si přejete, aby vám pomohl na sobě pracovat. Podle mě chválihodné makat na sobě spolu s odborníkem.

jejda*
hodnocení

0x

Na příspěvek jsem narazila úplnou náhodou, nevím, jestli tazatel k psychologovi skutečně šel, ale... mám z toho, co jsem si tady přečetla úplně jiný pocit. Tazatel píše, že byl dříve nesmělý, chodil shrbený, byl nejistý. Předpokládám, že v té době na něj mohli být i třeba jeho vrstevníci zlí, utahovat si z něj atd. Mám pocit, že tohle chování je forma jakési "pomsty", vrátit útrapy, které sám zažil. Nemůže to samozřejmě vrátit těm lidem, kteří mu ublížili, ale směřuje to obecně na všechny, proto možná i to celkové opovržení lidmi.

Ale třeba se pletu...

ron*
hodnocení

0x

Upřímně? Já si myslím, že ani polovina z toho, čím se "chlubíte" není pravda. Jen se vytahujete a čekáte na naše reakce.

hodnocení

0x

Pokud je to tak, jak říkáš, tak jsi stejný jako Tony Stonem ze Skins. Ale Tony je príma, protože se poučil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]