Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém. Asi před půl rokem jsem začala chodit s mužem. Je mu 35 let a mě je 20. Znali jsme se již dlouho před tím, než jsme spolu začali chodit. On dělá trenéra hasiček a já jsem se tam přihlásila. Jezdíme na různé hasičské soutěžě. Zamilovala jsem se do něj a začali jsme spolu chodit. Hned na začátku mi ale řekl, že pokud spolu chceme být, tak bych měla tolerovat jeho koníček - hasiče. To bylo O.K. Jezdili jsme spolu na soutěže, já jako doprovod a po nějaké době mě to přestalo byvit. To už se ale sez´´ona blížila ke konci. Občas u něj spím a pátky chodíme na vínko do jednoho motorestu. Poslední dobou je to ale tak, že v pátek je semnou a v sobotu jde na vino s kamarádkou. Její bratr mi říká, že k nim chodí i domů. Nevím co s tím mám dělat, jak se ho zeptat, jestli je to opravdu jen kamarádka, protože by si myslel, že mu nevěřím. Strašně mě to trápí a opravdu nevím, jak to mám řešit.
Děkuji předem za radu.
Naprosto ti rozumím, že se trápíš. Pokud si myslíš, že její bratr je důvěryhodný zdroj, který vás nechce rozeštvat, ale chce ti pomoct, tak se zeptej. Nechod kolem horké kaše, ale řekni mu že se trápíš, kvuli tomu a tomu a jak to vlastně je! Hlavně řeš vše v klidu, řvaním se nic nevyřeší.. držím pěstičky, ono je 15 let sice dost.. mě v 18 přijde dost i těch 10 co jestli to dopadne, budeme mít mezi s sebou s přítelem, ale on ví co chce a smýšlí uplně jinak. Rozhodně ho nezahazuj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.