Nejste přihlášen/a.
S kamarádkou by jsme rády vyrazily první víken v srpnu někam k vodě a tak trochu zavzpomínat na staré časy, kdy se večer sešla parta a celou noc se hrála hudba zpívalo se a tak. Dřív se hrálo v každé hospodě- kempu, ale teď je to celkem vzácné a vůbec nevíme kam vyrazit.
Neměl by jste prosím někdo tip, kam za muzikou? Podmínka- u vody či poblíž a možnost ubytování...postačí i možnoost postavit si stan.
Děkuji
Já myslím že když to vezmete okolo řeky SÁZAVY tak byste na někoho určitě měly narazit. Myslím si že koneckonců u každé takové řeky kam jezdí vodáci na vodu.
doplněno 14.07.12 16:51:Přesně jak píše izves.
doplněno 14.07.12 16:51:Pardon Ivzez.
No děkuji za radu...to by mě nenapadlo přesně takhle jsem jela vloni ..na blint na Sázavu a nikde nic! Každej říká...hrají v každý hospodě, ale to jsou bohužel časy dávno minulé. Před 3 týdny jsem byla na Živohosti a tam tak max disco...a bohužel všude v ololí také.
Tak jsem chtěla jet někam najisto, ale zatím jsem nic nenašla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.