Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se vydat za živou hudbou-kytary-kotlíkáři

Od: kolkasa odpovědí: 3 změna:

S kamarádkou by jsme rády vyrazily první víken v srpnu někam k vodě a tak trochu zavzpomínat na staré časy, kdy se večer sešla parta a celou noc se hrála hudba zpívalo se a tak. Dřív se hrálo v každé hospodě- kempu, ale teď je to celkem vzácné a vůbec nevíme kam vyrazit.

Neměl by jste prosím někdo tip, kam za muzikou? Podmínka- u vody či poblíž a možnost ubytování...postačí i možnoost postavit si stan.

Děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já myslím že když to vezmete okolo řeky SÁZAVY tak byste na někoho určitě měly narazit. Myslím si že koneckonců u každé takové řeky kam jezdí vodáci na vodu.

doplněno 14.07.12 16:51:

Přesně jak píše izves.

doplněno 14.07.12 16:51:

Pardon Ivzez.

iz*
hodnocení

0x

Sázava, Berounka, Vltava, ale hlavně Lužnice.

kolkasa

No děkuji za radu...to by mě nenapadlo ;) přesně takhle jsem jela vloni ..na blint na Sázavu a nikde nic! Každej říká...hrají v každý hospodě, ale to jsou bohužel časy dávno minulé. Před 3 týdny jsem byla na Živohosti a tam tak max disco...a bohužel všude v ololí také.

Tak jsem chtěla jet někam najisto, ale zatím jsem nic nenašla :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]