Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Zrovna jsem se vrátil z Řecka. Cestou jsem se stavil v duty free shopu na řecko/makedonských hranicích a viděl jsem tam cigarety i za cenu 7,20€/200ks. Bohužel jsem neměl dostatek místa a tak jsem žádné nekoupil.
Nevíte náhodou někdo, jestli ceny v duty free shopech na českých hranicích vycházejí také tak lákavě?
Děkuji za odpovědi.
Co mam ja zkusenosti, tak v CR nic v duty free shopech levneji nekoupite. Uz nekolikrat jsem si porovnaval ceny veci v "akci" v Dute Free a v akci treba v supermarketu. Alkohol, cigarety a hlavne vonavky se koupi levneji v kramu/na internetu nez v Duty Free. To stejne plati, i kdyz opoustite schengen. Obcas se da na neco zajimaveho narazit, ale je to spis vyjimka. Nejlepe se nakupuje v Duty Free v Dubai, tam to je fakt za hubicku uplne super, dale Bangkok, Kuala Lumpur apod., nicmene tam se clovek dostane jednou za... V Duty Free shopech v CR nic nekupovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.