Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení peněz při zrušení zájezdu?

Od: brumovjan* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chci se jen zeptat z čiré zvědavosti...,za 14 dní odjíždím do Španělska,pobyt je zaplacený,atd...co by se stalo kdyby třeba den před odjezdem se mě zlomila noha,něbo by mě odvezli do nemocnice,nebo třeba úmrtí v rodině?nabízeli nám storno pojištění,ale to jsme si nezakoupili...prostě mě zajímá,zda by nám vrátili při opravdu nějaké zásadní a závažné věci 100 procent peněz..děkuji..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Toto všechno, na co se ptáte, by měla obsahovat smlouva. Tam by to mělo být černé na bílém. ;)

ron*
hodnocení

3x

Dobrý den.

Události, které uvádíte se běžně stávají. Cestovní kanceláře s tím počítají, a proto v každé smlouvě jsou vypsané storno poplatky v procentech. Pořádně si smlouvu pročtěte, určitě to najdete.

Přeji krásnou dovolenou.*slunce*

hodnocení

2x

100% peněz Vám téměři jistě nikdo nevrátí...(pokud je to tedy překážka na Vaší straně..a ne na straně CK).

Pokud nemáte pojištění storna, pak často bývá ve smlouvách např.

- zrušení zájezdu do 60 dnů před odjezdem - vrácení 80% částky

- do 40 dnů před odjezdem - vrácení 50% částky...

atd, dle konkrétní cestovní kanceláře.

buss
hodnocení

1x

Jet někam a neseznámit se s podmínkami... a pak se ptát až ta situace nastane , jak to řešit. Tady neznáme jejich smlouvy, podmínky. Vrátit 100% je logicky nesmysl, kdo by jim uhradil náklady? To není přece jejich problém.

hodnocení

0x

Jak již bylo řečeno,toto řeší smlouva,ale co jsme někam jezdili,většinou 1,2,3...dny dle smlouvy se v takovém případě už nevrací vůbec nic,pokud nemáte na tyto případy uzavřenou pojistku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]