Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Směnárna nejasnost

Od: johnyohny* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, z dovolené mi zbylo pár stovek EUR, chtěl ybch se zeptat, když zajdu do směnárny, tak mi to bezproblémů vymění za české peníze? díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Bankovky ano, mince ne... Ale - samozřejmě, se ztrátou.

doplněno 12.07.12 23:24:

To Tesyk: Tam neberou velké bankovky (obvykle max. dvoustovky) a kurz taky není nic moc...

hop®
hodnocení

0x

Problém by být neměl, ovšem když mi před pár lety zbylo pár "nekorun", bylo mi doporučeno, ať je vložím na svůj korunový účet v bance, že to vzhkedem k poplatkům a kurzu vyjde nejvýhodněji. Nevím, jestli jsem něco vydělal či prodělal, především jsem neztratil zbytečný čas. Berte to jako možnost...

tesyk*
hodnocení

0x

Nebo se s tím dá platit normálně v Baumaxu, Lídlu...

kachnicka*
hodnocení

0x

Vymění, i mince.. :) Mně teda vyměnili.

hankauk*
hodnocení

0x

Jestli jste z Prahy, skočete si do Kaprovky. Tam mají nejvýhodnější kurzy a neplatíte žádné poplatky. Ev. si EURa schovejte pro strýčka příhodu na další dovču.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]