Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Největší kamenný obchod s hodinkami v Praze

Od: papajorjjo odpovědí: 5 změna:

Ahoj přátelé, chtěl ybch se zeptat, zda můžete doporučit nějaký velký kamenný obchod s hodnkmai v Praze. většinou narazím na klasické obchody, kde nemají zase až tak velký výběr. Nemusí to bý vyloženě drahé hodinky, je mi to jedno. Hlavně aby byl velký výběr a možnost vyzkoušení. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Největší nával podobných obchodů byl vždycky v okolí Bílé Labutě, pokud se projdete od Můstku směrem k Labuti, určitě najdete mnohá klenotnictví i novodobá hodinářství, která jsou zaměřená spíše na digitechniku. Doporučuji i kvůli načerpání inspirace, model který Vám bude vyhovovat pak můžete koupit přes net...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Prodejna zhruba naproti Bílé labuti.

hodinky-koscom.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Hodinky jsem ráda kupovala v kamenné prodejně u Karlínského náměstí. Nebyla sice největší, ale měla dost velký výběr, vlastního hodináře a vynikající personál. Naposledy jsem v ní byla před asi 7 lety, nejsem si jista, jestli ještě existuje. Ale až budu potřebovat další hodinky, určitě Karlín znovu zkusím.

pohanka*
hodnocení

0x

Já si vyberu pár vzorů na internetu na www.hodinky.cz , použiju průvodce výběrem hodinek. Potom se podívám na www.hodinky-kosco/..., Na Poříčí 30, jestli je mají na svých stránkách a jdu si je vyzkoušet. Tak to můžete udělat s více firmami, většina firem už má svoje stránky. Nakonec se můžete rozhodnout podle ceny, který způsob nákupu zvolíte. Co je levnější, je v akci, plus třeba dárečky apod.

Velký výběr hodinek byl i v OD Kotva.

doplněno 13.07.12 08:38:

Velký výběr je také v Globusu v Čakovicích, hned u vchodu, vedle květin.

papajorjjo
hodnocení

Moc děkuji všem za reakce a návrhy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]