Nejste přihlášen/a.
Ahoj nevíte v jakých horách se nachází ta jejich farma? Docela by mě to zajímalo D Díkes
je to hrozna pr,,, bandu neschopnych lidi (az na vyjimku, aby to bylo zajimavejsi) zavrou na farmu a starejte se, dobry napad, zajimalo by me kolik psychologu se podilelo na vyberu vhodnych kandidatu, tak aby vznikalo co nejvice konfliktu a bylo to zajimavejsi
lepsi nez ten pritroubly hotel paradise
no tak jednoznačně...paradise jsem viděla jednou a ani jsem to nedokoukala neměla jsem na to nějak žaludekv tomhle sem asi hodně slabá
ale farma mi celkem nevadí...jediné co si kolikrát říkám že kolikrát tam pouštěj hudbu a mluví jak kdyby měl být konec světa...přitom ty lidi dřív tak bydleli
já totálně nemám ráda Libuši-tý ta falešnost kouká z očí .Milan je sice chorobně vzteklej ale zastane hodně práce a maká maká.Nejvíc ale se názorově a sympatiemi kloním k Mirkovi...ten mi sedl od začátku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.