Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv farma, kde leží?

Od: asdfghjkll odpovědí: 8 změna:

Ahoj nevíte v jakých horách se nachází ta jejich farma? Docela by mě to zajímalo :-DD Díkes :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

metallica*
hodnocení

0x

sleduješ?:)já taky:)

kratast*

je to hrozna pr,,, :) bandu neschopnych lidi (az na vyjimku, aby to bylo zajimavejsi) zavrou na farmu a starejte se, dobry napad, zajimalo by me kolik psychologu se podilelo na vyberu vhodnych kandidatu, tak aby vznikalo co nejvice konfliktu a bylo to zajimavejsi :)

lepsi nez ten pritroubly hotel paradise

metallica*

no tak jednoznačně...paradise jsem viděla jednou a ani jsem to nedokoukala neměla jsem na to nějak žaludek:)v tomhle sem asi hodně slabá:)ale farma mi celkem nevadí...jediné co si kolikrát říkám že kolikrát tam pouštěj hudbu a mluví jak kdyby měl být konec světa...přitom ty lidi dřív tak bydleli*zed*já totálně nemám ráda Libuši-tý ta falešnost kouká z očí .Milan je sice chorobně vzteklej ale zastane hodně práce a maká maká.Nejvíc ale se názorově a sympatiemi kloním k Mirkovi...ten mi sedl od začátku.

mongrel
hodnocení

0x

Ta česká se točí v Žítkové, kousek od Bojkovic, což je na hranici s SK

hodnocení

0x
mongrel

Ano, správně. Nebýt toho článku tak ani nevím, že to mám skoro přes 2 kopce :D

zabu
hodnocení

0x

48°59'29.229"N, 17°54'13.604"E

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]