Nejste přihlášen/a.
Cca před 2 měsíci jsem poznala Čecho-Kanaďana. Mluvíme spolu spíš anglicky, takže je pro mě někdy těžké mu vysvětlit své pocity atd. Poznali jsme se asi v blbou dobu, jelikož týden nebo dva před tím se rozešel, nechci z něj ládovat, jestli on nechal ji nebo ona jeho.
Ze začátku byl velice pozorný, bombardoval mne vzkazy, a já si řekla, že nebudu tak spěchat, jenže jak jsem dlouho byla sama, tak duše a srdce si poté stejně udělali něco jiného, než jim napovídal rozum. Zamilovala jsem se a dala mu to svým chováním najevo. On mi potom sdělil, že nechce spěchat. Já jsem mu řekla, že ho chápu, a že tedy zpomalíme, že to bude takový vztah-nevztah. Teď si našel práci, cca asi po 3 měsících a jeho šéf je prý hrozný...včera jsme se měli sejít, ale zrušil to, prý se na to necítí.
Chci se zeptat chlapů - když jste rozladění z práce - také když s tou polovičkou nežijete, na ní nemáte náladu, třeba aby jste si to nevybíjeli zbytečně na ní nebo tak? Třeba by Vám spíš mohla pomoct, rozptýlit Vás.
Když jsme spolu, tak se ke mně tulí a usínáme společně v náruči - čili mu snad nejde jen o sex, to by se ode mne odvrátil.
Kdybych měla spoustu zkušeností s muži, tak se neptám - svým způsobem jsem měla pouze 1 vztah... a to nevypadám vůbec špatně.
Jojo, pošli Tomimu jeho fotku, on se na toho tvého přítele rád podívá..
A k otázce: v každém se děje něco jiného. Pokud mu důvěřuješ a on tobě, je myslím dobře, že ti na rovinu řekl, že se necítí na schůzku. Mohl být vystresovaný, mohlo mu být špatně nebo něco podobného a nechtěl ti kazit náladu svou špatnou náladou. Nepamatuju se, jestli se mi to stalo s manželkou, ale přátelům běžně řeknu, že zrovna nemám náladu. Opravdoví přátelé to pochopí a dáme kafe jindy a ty co to nepochopí neberu jako přátele a je mi jedno, co si myslí. Pokud to není nějakým častým pravidlem, tak bych si s tím nelámal hlavu. Až bude špatně tobě, taky mu řekneš, že bys radši byla sam.
Moje zkušenost je ta, že že když vášeň vzplane rychle, je to jako slaměný vích. Fííí a je hromádka popela dřív, než se naděješ. neberte tenhle vztah jako začátek něčeho. Vezměte to tak, že vám osud nadělil něco pěkného. Poděkujte mu a užívejte si! A když bude něco víc, fajn. Když to bude divné, otevřete dlaň a řekněte - Leť!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.