Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, začínám mít opět problém s náměsíčností.
Procházím se nevědomky po domě nahá, chodím do výtahu (bydlím v panelovém domě) nebo brečím ve spánku, křičím a dokonce je to někdy tak reálné, že si myslím, že se to stalo nedávno a pak se někoho zeptám proč se to stalo a přitom to byl sen. Před dveře si musím dát židli abych nikam nešla. Když se někam ohlédnu uvidím tam obličej nebo mám pocit, že mě někdo volá jménem a nikdo poblíž ani není. Není to vtip, chci radu. Děje se to někomu taky? Děkuji
Náměsíčnost je nebezpečná ze začátku může být nebezpečná jen z psychyckého hlediska ale je zaznamenáno již dost případů kdy naměsični kteří svůj problém neřešili a chodili v noci nevědomky na výlety někam zahučeli a měli vážná zranění je dokonce zaznamenán případ ženy která na dovolené v naměsičnosti vylezla ze stanu a šla do nedalekého lesa který neznala a netrefila zpět. Je to nebezpečná věc a není radno si sní zahrávat běžte k lékaři . Jak by řekla moje babička , Haraší vám ve věži .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.