Také zdravím. To zde přece nikdo nemůže vědět. Reakce může být různá, záleží na jeho povaze. Buď se začervená, usměje se, bude se stydět a nebude vědět, co na to má říct, nebo mu to polichotí a dodá odvahu k činu sevřít děvče do náruče...Kdo ví, na co takový chlapec slyší...A zda mu bude dobře při pomyšlení, že je pro děvče sladký...
mike32*
Já bych Vám uplně přesně řekl na co takový chlapec slyší ... ale zde by se to nehodilo ...
Jeé tak na to si vzpomínám.K mým šestnáctinam mi kluk,se kterým jsem teprve randila věnoval blahopřání.Byl na něm uslintany buldoček jak ze seriálu Jack a tlustoch.Začínalo to touhle větou a když jsem přání otevřela dovětek byl-mám chuť ochutnat tebe.Moje reakce byla různá.Vím jen že mě přání nepotesilo,brala jsem to,že chce sex a nejen normální,ale orálni.Chyba ve věku,být o něco starší tak to beru sportovně :D Reakce Vašeho kluka bude stejná. Zkuste mu tam připsat,říct-ochutnat kousek Tebe!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.