Nejste přihlášen/a.
zdravím...mám takovou otázečku...dostala jsem nápad určený pro lidi resp...založení konkrétní soutěže zřejmě zájezd...problém ale je, že nemám absolutně tušení jaké jsou podmínky když chci vytvořit soutěž?nemůžu v tuto chvíli říct úplný obsah ale hlavní je že nevím jak to uchopit jestli mi rozumíte?kde sehnat info apod...děkuju za tipy
2x
Hlavně je důležité mít dobře propracované podmínky dané soutěže: od kdy do kdy bude soutěž trvat, jak bude určen výherce (odpověď v určitém pořadí, nejpřesnější tip, losování apod.), jakým způsobem bude výherce vyrozuměn, jak bude předána cena, co se stane v případě, že výherce nebude na oznámení o výhře reagovat, zda je možné v soutěži hlasovat (odpovídat) opakovaně a zvyšovat tak šanci na výhru apod. Důležité je také ustanovení o ochraně osobních údajů, o tom, že cenu není možné převést na finanční hotovost, že výhry nejsou právně vymahatelné a samozřejmě také to, že si pořadatel vyhrazuje právo soutěž zrušit. Doporučuji si projít pár soutěží na internetu a jejich pravidla pro inspiraci. Pokud jste se ale ptala na něco jiného, zkuste svůj dotaz upřesnit.
děkuji moc za náměty, které jsou dost podstatné a které je potřeba brát na zřetel...potřebovala bych třeba kontakt na někoho kdo již soutěže dělal aby mi nastínil cestu resp...čím bych měla začít a kde jestli mi rozumíte...vše si ujasním co jste psala a čím tedy začít...nevím zda mě přesně chápete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.