Nejste přihlášen/a.
zdravím...mám takovou otázečku...dostala jsem nápad určený pro lidi resp...založení konkrétní soutěže zřejmě zájezd...problém ale je, že nemám absolutně tušení jaké jsou podmínky když chci vytvořit soutěž?nemůžu v tuto chvíli říct úplný obsah ale hlavní je že nevím jak to uchopit jestli mi rozumíte?kde sehnat info apod...děkuju za tipy
Hlavně je důležité mít dobře propracované podmínky dané soutěže: od kdy do kdy bude soutěž trvat, jak bude určen výherce (odpověď v určitém pořadí, nejpřesnější tip, losování apod.), jakým způsobem bude výherce vyrozuměn, jak bude předána cena, co se stane v případě, že výherce nebude na oznámení o výhře reagovat, zda je možné v soutěži hlasovat (odpovídat) opakovaně a zvyšovat tak šanci na výhru apod. Důležité je také ustanovení o ochraně osobních údajů, o tom, že cenu není možné převést na finanční hotovost, že výhry nejsou právně vymahatelné a samozřejmě také to, že si pořadatel vyhrazuje právo soutěž zrušit. Doporučuji si projít pár soutěží na internetu a jejich pravidla pro inspiraci. Pokud jste se ale ptala na něco jiného, zkuste svůj dotaz upřesnit.
děkuji moc za náměty, které jsou dost podstatné a které je potřeba brát na zřetel...potřebovala bych třeba kontakt na někoho kdo již soutěže dělal aby mi nastínil cestu resp...čím bych měla začít a kde jestli mi rozumíte...vše si ujasním co jste psala a čím tedy začít...nevím zda mě přesně chápete...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.