Nejste přihlášen/a.
prosím přál bych si, aby mě sem odepsal nějaký muž, který prodělal stejně jako já operaci varlete. Vzali mě levé varle, zůstalo jen to pravé. - - A já se obávám sexuálního života a vůbec mužské potence. Jsem 2 týdny po operaci a zjistil jsem, že mě skoro nejde se uspokojit. Strašně dlouho masturbuju a orgasmus nakonec je slabý. Čím to je? Jsem vystresovaný? Hraje v tom roli psychika? Čtu různé internetové diskuse na téma ŽIVOT S JEDNÍM VARLETEM a dočítám se, že to normálně jde u chlapů i když mají jen jedno. Že jsou normálně plodný - prostě že po odnění jednoho varlete není plodnost porušena. takže těm mužům musí jít normálně sex, nebo sebeuspokojování. Dokonce jsem četl, že nějaký muž má rychlou erekci ikdyž má jedno varle. - - - - Rád bych, kdyby mě šel normálně sexuální život, jako bych je měl obě ty varlata. Pomůže třeba sexuolog nějakýma lékama, abych se pořádně vzrušil a šlo to s tím jedním varletem? - - - - Prosím oslovuji na této diskusi buď muže, který to taky prodělal jako já, aby mě napsal jeho pocity, nebo oslovuji nějakého lékaře sexuologa, či urologa, aby mě sem odepsal. Díky PETR
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.