Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pruty shakespeare

Od: michalv* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, má někdo osobní zkušenost s těmito pruty?

nasoutokushop.cz/...

Pokud ano, jakou, kde a jak často na ně chytáte, co vydrží? Jaký k nim doporučujete naviják?

Předem děkuji za zkušenosti

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

standa1*
hodnocení

0x

Tato délka 3,6 m není na řeky, je to typický kaprák na větší rybníky, naviják si kupte na větší objem vlasce (větší cívku) lépe a dál se potom dá nahodit, k výběru navijáku asi ne méně než 3ložiskové mají volnější a pravidelnější chod, určitě musí být součástí "bojovka" , každému bude do ruky vyhovovat jiný a výběr je dnes obrovský. Také není od věci místo vlasce vyzkoušet i šňůru , obchodě určitě poradí jakou.Obecně platí -čím silnější vlasec nebo šňůra tím kratší hod.

Petrův zdar *frajer*

michalv*

Za odkaz i odpověď díky. Stránky jsem již studoval po obědě, ale připadá mi, že tam radí rybáři profíci *smich* Já chci pruty pouze na malé až hektarové rybníky a tahat s tím kapry tak okolo 50-60 cm, max. 80 kapra či amura. Hlavně aby to vydrželo, o to mi především jde!

standa1*

Tak to vám stačí bohatě, jestli vydrží těžko říct, naposled jsem si koupil značkový prut za 6000 a při prvním náhozu letěla do vody i špička...sice oprava a reklamace bez problému, ale jistota při nahazování už chybí...člověk pořád čeká kdy to znovu zapraská a bojí se ho využít na 100% *modla* Shakespeare bývala vyhlášená značka, ale to byla i Jawa, jak jsou na tom s kvalitou teď nevím. Třeba je koupíte bude tam pod krásným zlatě namalovaným logem dopsáno Made in china *smich* (sranda)

doplněno 10.07.12 20:26:

Edit- vlastním 2 čínské teleskopy z nějakého bazaru a nedám na ně dopustit , jednak levné, drží už 5 let a na to moje chytání bohatě stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]