Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Perfect promotion

Od: xxpajaxx odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,nemáte někdo zkušenosti s agenturou Perfect promotion?Měli na webu vyvěšený inzerát že hledají hostesky/promotéry. Na internetu jsem nic nenašla,mám tam jít na pohovor,a nerada bych naletěla nějáké podvodné firmě.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mickeymouse*
hodnocení

0x

Dneska mám jít taky na pohovor a docela by mě zajímalo co je to zač, když o té firmě nikde nic není.

abcdefgh

Já tam mám jít v pondělí, v šest večer (?), pokud už jsi na tom pohovoru byl/a, mohl/a by ses prosím podělit o zkušenosti? Díky.

kikee

Taky tam mám jít v pondělí v 6, do Ostravy ;) ale je to divné...a taky by me zajimaly nejake zkusenosti ;)

mickeymouse*

Tak nakonec jsem tam nešla. Nestíhala jsem a přišla bych pozdě, takže jsem to vzdala. Moc vám teda nepomůžu, ale mohly jste se pak podělit, jestli jsem o něco přišla. :) Ale když jsem se tak koukala na internet, přišlo mi to spíš jako ten prodej parfémů. Nevím, snad se pletu. Přeju hodně štěstí a budu ráda, když se potom podělíte. :)

lluc

Jak ti to nakonec dopadlo? taky by me zajimaly zkusenosti, co je naplni prace atd. jestli ma cenu chodit na ten pohovor :)

xxxl

Dobrý den,

byla jsem pozvána na pohovor. ¨Když jsem dorazila na uvedenou adresu, tak na zvonku nikde nic, žádná zmínka, že zde firma sídlí, žádná cedule, prostě nic. Nakonec se nás tam sešlo více lidí, kteřé byli pozvání, ale nikdo se bohužel neukázal. Žádný telefonát z jejich strany také neproběhl. Mobilní číslo uvedené u inzerátu bylo vypnuté. Pouze když jsem večer dorazila domů, tak jsem našla email, že z technických důvodů pohovor nebylo možné uskutečnit.

Podivné jednání firmy je velice podezřelé a nikomu nedoporučuji s touto společností jednat. Už i to, že nemá ani vlastní internetové stránky!

POZOR!

xx*
hodnocení

0x

Ahojte, zkušenosti mám. Také jsem byla na pohovoru a tam nám bylo sděleno, že se musíme zúčastnit školícího dne, který jsme si mohli vybrat. Při pohovoru jsme se dozvěděli, že se buď budeme placeni hodinově, když budeme u stánku a nebo z provizí z prodeje. Při školícím dnu jsme byli někteří odvezeni pryč. Tam jsem viděla, že jde o pouhé VNUCOVAČE parfémů, které naprosto nesnáším. Takže mé zkušenosti jsou špatné. Nakecají Vám, že budeme placeni i hodinově a přitom budete jen vnucovat parfémy, které si od Vás stejně nikdo nekoupí, takže Váš výdělek bude nulový. Není to žádne promotérství!

klaraaa*
hodnocení

0x

Mám úplně stejnou zkušenost s agenturou Emporio promotion - předpokládám, že se pouze "firma" přejmenovala. Taky se tvářili, že budu dělat hostesku, ale vyklubalo se z toho vnucování parféme... Pokud nechcete okrádat důchodce a důvěřivé lidi, ani na pohovor nechoďte!

timea
hodnocení

0x

Super že jste tady něco napsali. Tak vím že nemám nikam chodit. Vnucování se lidem nepodporuju. Díky ;)

bar*
hodnocení

0x

nooo jsem ráda, že jsem si to přečetla, protože kdybych to zjistila, tak by si za obrázek, to, co bych jim řekla, fakt nedali :D

beruska01
hodnocení

0x

Podvody to nejsou. Pracuju tam delší dobu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]