Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pěkná Holka ze třídy

Od: lukas007* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na takový můj dotaz.. Je mi 13, chodím na gymnázium a nedávno se mi STRAŠNĚ moc zalíbila jedna dívka ze třídy o stupeň větší (chodím do sedmé, ona do osmé třídy) a to jsem omylem řekl jednomu už ne kámošovi, ten jí řekl, že se mi líbí a ona si mně přidala na fb. Ano, to jsem přesně nechtěl jelikož jsem se nechtěl bavit přes fb, jelikož vim, že to v realitě bude o to těžší, ale zpět k věci. Dnes mi sama od sebe napsala, normálně jsme si psali, já se jí ptal, co ráda dělá atd... a dozvěděl jsem se od ní, že ten můj ,,kámoš'' řval přes celou jídelnu moje jméno...i s příjmenim... Opravdu mě to naštvalo, a z důvodu, že je o rok starší a tenhle ,,trapas'' slyšela polovina školy se vás ptám, zda mám u ní šanci a jestli si se mnou vydrží jen psát celé prázdniny, když jsem na chatě, tudíž jí nemůžu nikam pozvat... Podle reakcí holek ve třídě si myslím, že jsem docela pohledný (!myslím!). Předem děkuji za případné odpovědi... :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Přidala si tě? Přidala. Napsala ti? Napsala. Tak co řešíš? ;)

lukas007*
hodnocení

NO, asi máte pravdu :D

hodnocení

0x

No nevim, jestli ten trapas v jídelně se dá ustát...:);)

Buď v klidu, jestli se jí líbíš, tak si k tobě cestu najde:)

lukas007*
hodnocení

nojo, aby z toho pak nevzniklo pomlouvání atd. Aby, kdyby mezi námi něco bylo, se mně nevzdala

h
hodnocení

0x

to jsu pěkné starosti- ach jo -to už nezažiju- piš si s ní až přestane tak se nediv, máte prázdniny - není přeci důvod sedět stále u pc...nebude to znamenat, že na tebe zapomněla aspoň poznáš jestli o tebe stojí ...oooóóó prázdninová láska, taky jsem jich pár měla - byly krásné

lucimera*
hodnocení

0x

Trapas netrapas...já jako holka, kdybych o tebe měla opravdový zájem a nechtěla si s tebou psát a bavit se s tebou jenom čistě kamarádsky, tak bych na nějaké řvaní po jídelně úplně kašlala. Jestli tě má ta dívka ráda a chtěla by s tebou být, vodit se s tebou za ruku a dávat ti jednu pusu za druhou, bude jí fuk, jestli ten kamarád křičel něco po jídelně nebo ne.
A jestli o ní jevíš zájem, jakože jevíš, tak jí třeba pozvi k vám na chatu, když už nemůžeš třeba do kina nebo do kavárny. A i kdyby, tak jestli tě chce, vydrží to klidně celý rok. A až jí uvidíš, dones jí květinu, to na každou holku zabere zaručeně.

Přeji hodně štěstí! :)*srdce*

hodnocení

0x

Ahoj Lukáši. Bohužel, nejsme vědmy a nevíme, zda u ní máš, či nemáš šanci. A zda si s Tebou vydrží psát celé prázdniny. Ale jedno Ti řeknu i bez křišťálové koule... ;)Záleží to vše jen a jen na vás dvou. Takže když se budete oba dva snažit a chtít, určitě máte šanci a i psát si spolu vydržíte, tomu věř. Užij si pěkné prázdniny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]