Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka 25000kč bez doložení příjmů

Od: golas odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

Potřeboval bych poradit ohledně půjčky rychle potřebuji 25000kč hledám už dva dny nic dobrého jsem nenašel nevíte někdo o nečem aspon trochu výhodnem má to jeden podstatný háček nemůžu doložit potvrzení o přijmu děkuji za každý názor.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Buď budete muset doložit příjem (doložit schopnost splácet) nebo budete muset sehnat ručitele, případně ručit např. nemovitostí. Nebankovní půjčky lze získat snáze než od banky, ale při nesplácení Vám mohou způsobit velké problémy.

doplněno 10.07.12 00:28:

I Provident vyžaduje doložit příjem. Nemusí to být potvrzení od zaměstnavatele, jako u banky, Providentu stačí např. pracovní smlouva, v níž je sjednána výše mzdy. Provident Vám do příjmů zahrne (na rozdíl od bank) i sociální dávky, přídavky na děti, ...

doplněno 10.07.12 01:31:

Omlouvám se, měla jsem staré informace.

Provident Financial poskytuje i půjčky bez doložení příjmů.

lolaprasatkova

Velké problémy! K čemu potřebujete tolik peněz?

pixto*
hodnocení

0x

Možná bych zkusil něco takového bezhotovostnipujcka.net/... poskytuje to sice nechvalně známý provident, ale vím pokud jste si jistý, že budete schopen splácet využil bych takovéto nebankovní půjčky.

golas
hodnocení

Splácet budu určitě v pořádku nikdy mě nic takového nepotkalo ,ale dnes mě přišlo nějaké vyučtování a datum splatnosti je 14 dní a já určitě tyto peníze mít nebudu v tomto termínu tak proto mě napadlo jako jediné toto řešení.Ale jak říká káždý nebankovní půjčka je zlo spíš bych potřeboval třeba názor někoho kdo si někde něco podobného v podobné situaci půjčoval...nechtěl bych na nic naletět a u nebankovní půjčky je to dost reálné :)

metallica*

spíš neváhala a napište přímo tomu co dlužíte a zkuste mu navrhnout řešení že jim to splatíte měsíčně...známka na dopis stojí 1o korun a za pokus to stojí a pokud se domluvíte nemusíte nikde nic přeplácet...z osobní zkušenosti mohu říct že jsem to párkrát udělala a vždy sem se domluvila...chce to jen komunikovat

hodnocení

0x

Ale jistě,bez doložení příjmů vám většinou půjčí kde jaký lichvář,né že by Banky taky nebyly,ale je to většinou cesta do pekel!Jedna známá si tak půjčila bezhlavě ,,Nutných,,38 tisíc a musí splatit do 4 let ,,,POUZE,,,105.000,-! Vemte raději rozum do hrsti!

golas
hodnocení

Už před týdnem jsem jim psal zprávu protože jsem tušil že nějaká podobná částka přijde že bych chtěl požádat o splátkový kalendář dneska dopoledne přišlo že je zamítnut takže snahu jsem měl a hlavně ihned po zaplacení této částky požádám o zrušení smlouvy a s touto společností nechci mít nic společného...

metallica*

a můžu se zeptat na jméno té společnosti?

Profi ...něco,nevím přesně.

romanuska*
hodnocení

0x

Dobrý den je možné, že by Vám půjčil Provident. Ale popravdě, pokud nemůžete doložit příjem, půjčí Vám možná jen Lichvíři a do toho bych se oprvdu moc nepouštěla. Pokuste si půjčit u známích, to máte bez rizika.

U známých? Bez rizika pro půjčujícího,ale ne pro ty známé! V dnešní době už musíte velmi přemýšlet,zda vůbec půjčíte někomu v rodině,natož známému! Taková je doba.Bohužel.:(

karjala*

u známých si klidně půjčte, ale ošetřete to smlouvou, kde budou minimálně osobní údaje, výška půjčky, výšky splátek, četnost splátek (jak často), celková doba splátek a sankce. Mám pocit, že smlouva upravující půjčku je v občanském zákoníku. Tak tam zjistíte náležitosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]