Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlepšení paměti - jaké prášky

Od: ringerst odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,chtěl bych Vás poprosit zda nevíte co by se dalo užívat,jaký lék na zlepšení paměti,jsem mladý člověk,ale ne zas školák či student,mám problém,že pořád něco zapomínám,někam něco např.položím a pak to nemohu najít,atd,už mne to štve,nejsou na tozapomnětlivost třeba nějaké bylinky?/ale zas to není u mne chorobné/ ale stejně mě to štve.Máma mi tuhle říkala , že asi tu sklerozu dostala ode mne,ta zas si na zahradě někam položí kracličku či nůžky, a pak to nemůže najít,co se s tím stráví/běháním,hledáním/ zbytečně času.Neporadil by někdo,co s tím,není na to něco,nějaký lék?Děkujeme za rady či odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

guli*
hodnocení

4x

Tento problém jsem řešil dost často,jak doma,tak i v práci. Udělal jsem si hrozně jednoduchý systém,pokud mám v ruce šroubovák,tak si ho neodložím v kuchyni na poličku,když mám v ruce mob.tel. tak ho nepoložím v kůlně na ponk,je to o tom,že každá věc má svoje místo,jak na uložení,tak i na odložení.Raději udělám deset kroků navíc,abych to odložil na místo kde o tom vím,než abych pak lítal po baráku půl hodiny. (Stejně se občas stane,že tu věc na tom místě nenajdu,ale už to není tak často)

ron*
hodnocení

3x

Dobrý den.

Přípravků, které mají zlepšovat paměť najdete plno v každé lékárně,např. Multivitamin Calibrum Paměť a vitalita- obsahuje minerály a vitamíny a výtažek z ženšenu a Ginkgo biloby. Určitě Vám neublíží, ale žádný zázrak bych nečekala.

Naučte se soustředit na to, co děláte. Paměť si procvičujte. Ovšem, každý zapomíná, nejen Vy. *nevi*

joudic*
hodnocení

2x

gingko a ženšen, ..nicmene ve Vasem pripade, kdyz to tak ctu, si spis trochu uvedomovat, co delate... kdyz uz nekam polozim nuzky, tak si jejich polohu musim ulozit do hlavy, a ne ze Vam to upadne z pracky tam, kde zrovna jste... :D protoze tam zrovna lezelo kladivko, ktere jste hledal pred 10 minutama *vtip*

iz*
hodnocení

0x

O léku na zlepšení paměti nevím, jako podpůrný prostředek se doporučuje Gingko biloba.

Ale nejosvědčenější a nesjspolehlivější je procvičování paměti.

frosti*
hodnocení

0x

ginkoprim.com/... Docela dost lidí si tento produkt chválí. Ale myslím si, že tento problém má každý člověk, který má spoustu starostí a povinností.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Existuje dobrý čaj na přepracovaný mozek a jeho zapomínání. Pro vás doporučuji začněte chodit na nějaký jazyk. Potřebujete cvičit mozek. Vaše hlava to potřebuje. Moje zkušenost. Chodím průběžně do školy pořád. Je to pro mojí hlavu nutnost.

hodnocení

0x

Já si kupuji Lecithin 1200 mg, baleno po 120 tobolkách. Podporuje paměť a koncetraci. Užívá se 1 -2 tobolky denně, cena okolo 100 kč. Já užívám 1 tobolku a stačí to. Pokud máte problém s pamětí, tak doporučuji užívat dlouhodobě a pravidelně.

martina*
hodnocení

0x
Tak s tímto vám mile ráda poradím. Kupte si v lékárně Ginkgo Max s lecitinem. Má obě účinné složky na paměť - ginkgo i lecitin- ve vysokém dávkování. Mám kamaráda, který mi ústavičně něco slibuje a pak na to zapomíná, ale neúmyslně. Zapomíná, že mi má zavolat, když se domluvíme, zapomíná kde něco nechal, co mi včera řekl...jednou mě zapoměl dokonce vyzvednout! A nechápal že se zlobím. No hrůza. Koupila jsem mu toto ginkgo a první měsíc jsem mu každý den volala, aby si ho nezapoměl vzít, protože on zapomínal i na to! Teď je to 2 měsíce a včera mi dokonce i volal jak jsme se domuvili! Zkuste to taky. Taky to chce trénovat paměť, jakýmkoliv způsobem.

monas*
hodnocení

0x

Ráda se podělím o zkušenost s GinkoMaxem, což je doplněk stravy, který se dá koupit téměř v každé lékárně. Nechávám si ho od rodiny kupovat na narozeniny místo kravin, na které se práší, protože jsem začínala mít problémy s pamětí. Obsahují ginkobilobu, která pomáhá právě na paměť a mimo ní i na prokrvení končetin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]