Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystám se v pátek vyrazit na kole do Chorvatska a potřeboval bych poradit jaké cestovní pojištění by bylo pro mne nejvhodnější. Je mi 23 a pojistit bych potřeboval od 11.7.2012 - 28.7.2012. Děkuji za jakoukoliv radu
Já na kole sice nejedu, ale do zahraničí jsem pojištěná u Directu. Ten bohužel právě v ČR skončil, nové smlouvy neuzavírá, pouze nechá doběhnout již uzavřené.
Mám pojištěné léčebné výlohy - ať už by se to vztahovalo na léčení úrazu či nemoci a pak případný převoz do ČR.
Úrazové jako takové nemám, to mi přijde zbytečné, pro mě je důležité mít hrazenou veškerou léčbu, ošetření + převozy. (úrazovým myslím takové jako v ČR, tzn. pokud se vám něco stane, pojišťovna se mrkne do tabulek, které jí řeknou, jak moc vás to bolí a dají vám prachy)
doplněno 09.07.12 17:19:Mrkněte do vyhledávače na "cestovní pojištění", najde vám to možnosti u každé pojišťovny nebo banky a vyberete si, co potřebujete.
Nevím,jakou máte zdravotní pojišťovnu,ale my se většinou pojišťujeme u ní- máme ZPMV,ale zřejmě to jde i jiných.Poptejte se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.