Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.potrbuji porait jak ziskat zpet svou manželku. Je mi35 let a pred 5 lety jsem se pokusil svou ženu podvést ,ale nepodvedl ,žena na to přišla a byla z toho hrozna scena. Zachanilo mne že jsme se dozvěděli že čekame 2 dítě . žena se mnou přestala spat a ja to vydrýel 5 let pak jsem potkal kamaradku a začal s ni flirtovat ,ale k ničemu nedošlo žena mne podezříva z nevěry a nechce mi věřit že to byl jen flirt. nyí po8 měsícich se mi uplně odcizila a trvrdí že ž e pro ní už nic neznamenám a ž e pro ni už nejsemm ani kamarád . MÁ CENU pokoušet se tento vztah udržet a pokud ano ta prosím o radu jak. DÍKY
Dobrý den. Podle toho, co píšete, již žádný vztah s manželkou nemáte. Máte jen nefunkční manželství a záleží na jen na vás, zda ho budete udržovat, třeba jen k vůli dětem. Nepíšete, co jste udělal proto, aby vaše manželství fungovalo. Spíš se zmiňujete o tom, co jste udělal proto, aby skončilo. Pokud máte sklony k nevěře a flirtování, jak se zmiňujete, pak se nedivím, že to vaše manželství nevydrželo a poznamenalo ho to negativně. To víte, jaké si to člověk udělá, takové to má. Udržovat manželství s ženou, pro kterou již nic neznamenáte a dokonce ve Vás není chopna vidět ani kamaráda...Myslím, že takové manželství nebude chtít udržovat spíše Vaše žena s Vámi. To je můj názor.
Netroufám si na základě pár vět vynášet jakékoliv závěry. Zmiňujete se stroze o pár okamžicích, které nemusí mít žádnou výpovědní hdonotu.
V každém manželství se najdou chvíle, kdy má člověk chuť s tím prásknout, začít od začátku jinde, s jinou osobou. Ale manželství by mělo být tím, co život činí šťastnějším.
Na otázku, zda má cenu manželství udržovat, si musíte odpověďět sám. Za sebe doporučuji ANO. Důvodů je nepřeberné množsví, ale nepředpokládám, že by vás to zajímalo.
Často lidé vlivem mnoha faktorů upadají do stavů, která jsou dočasná. Proto manželčin výrok, který uvádíte, bych vůbec nebral vážně.
Člověk každým dnem udělá nepřeberná množství chyb, proto nevěra by neměla být důvodem skončením vztahu.
Před případnou návštěvou jakékoholi odborníka, kamaráda doporučuji využít knihu Výzva lásky - img.signaly.cz/...
Pokud manželství chcete zahránit, pozvednout úroveň, doporučuji využít 40denního programu, který vám umožní stanutí se lepší osoby. Zároveń vám přinese do manželství perspektivější budoucnost.
Vše je ve vašich rukou, a jen a jen záleží na tom, s jakou odpovědností se k řešení postavíte.
Nevím sice, jestli by se dalo úplně nazývat "sklonem k nevěře", když se jednou za manželství málem ujede a pak po pěti letech bez sexu začne flirtovat s kamarádkou a nic z toho, ale z tohoto letmého popisu to opravdu zní jako takové přežívání. Nicméně máte dvě děti, určitě stojí za to bojovat - hodně bojovat. Jestli někoho nemá a vy také ne, je to rozhodně snadnější - jste ideální adepti na manželskou poradnu nebo nějakého psychologa. Nemáte kolem sebe někoho, kdo využil jeho rad a mohl by vám někoho doporučit? Jestli ano, nechte si poradit, jestli ne, prostě někoho zkuste. Stojí to za to - lze se znovu naučit komunikovat a žít spolu, a v dobrém a též intimně. Dlužíte tu snahu dětem i sobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.