Nejste přihlášen/a.
Dobrý den u nás na vsi bydlí jeden chlap je mu asi tak 40 let má felicie a jezdí s ní jako blázen na ulici jsou zpomalovače a omezená rychlost a on tady z nepřehledných křižovatek vyjiždí doslova jako blázen , přes spomalovače se řítí hlava nehlava a jezdí tady strašně rychle a ohrožuje tím každého druhého kdo jde po ulici jede v hubě cígáro rozhazuje rukama jak blázen a valí co to dá. Jde ho někde nahlásit aby mu bylo zamezeno v takovém to ježdéní ... on je celkově tak trochu mag..
No, asi bych přestěhoval nějakej patník z okraje silnice a dal mu ho do cesty, na podobné magory jiná možnost většinou neplatí - neberte to jako radu...
Na hloupost a neurvalost mám jinou radu. Bachnout na něj , nebo mu hodit na auto jablko nebo podobný předmět. Na hrubý pytel , hrubá záplata. Jen pozor, aby jste nedostal přes ústa. Takže šikovně na něj. Nebo to nechte být a dělejte, že to nevidíte. Záleží na vaší povaze a zda chcete konflikt.
Já si myslím, že s takovými blázny se asi příliš něco udělat nedá. Nahlásit ho někde, např. na OÚ to asi příliš význam nemá. Když neexistuje žáden důkaz, že tento člověk porušuje dopravní předpisy tak ho za to asi nikdo nemůže nijak potrestat. Kdyby to bylo až tak hodně jednoduché tak by těch bláznů na silnicích asi nebylo až tolik. Mne se také příliš nelíbí, že mi nyní v létě kolem baráku často jezdí jako blázní motorkáři, ale nic mi nezbývá než se s tím smířit. Rozhodně bych ale nedoporučoval dávat těm magorům do cesty patníky, házet po nich jablkama atp. Něco takového by se pak mohlo obrátit proti vám jako trestný čin ohrožování silničního provozu a ten magor by se vám pak mohl za to klidně vysmát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.