Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s Psyllium

Od: johnyohny* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, máte někdo zkušenost s Psylliem ( psyllium )? Docela by mě zajímalo jestli to fakt pročistí tělo a cítíte se líp, už kvůli tomu by se prý akné nemělo tolik množit..díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kupovávala jsem jej pro babičku. Bylo buď neochucené, či takové zelené krabičky - melounové, pomerančové, malinové...různé příchuti. Podle mě to nebylo vcelku k ničemu, babička byla na tom pořád stejně, ale ona už byla taková, že když jí někdo něco poradil na zdraví, hned si to začala kupovat.

Peníze, které chlapi nosili do hospody, ona nanosila do lékáren. Výsledek nikdy žádný nebyl, ale také jsem přesvědčená, že jí to neublížilo. Tak proč jí tu radost nenechat. Jaga..:)

hodnocení

1x

Už jste na akné zkoušel pivní kvasnice Pangamin z lékárny? Mým dětem to fungovalo. Žádná chemie, jen přírodní prostředek se spoustou vitamínů B a nerostů. Opravduá se jim pleť zlepšila. *jasne*

ron*
hodnocení

1x

Dobrý den.

Myslím, že stejnou službu Vám udělá zdravější strava s obsahem vlákniny. Luštěniny, ovesné vločky, hodně zeleniny.

Omezit nezdravá jídla, jako jsou sladkosti, chipsy a překořeněná jídla. Pitný režim a dostatek pohybu. Určitě se problém s akné zlepší. Koupí preparátu v lékárně žádný extra zázrak nečekejte.

verun*
hodnocení

1x

je to vláknina, rozpustná i nerozpustná. Nevidím ale důvod kupovat psylium, na rozpustnou vlákninu postačí čerstvé ovoce a na nerozpustnou ovoce, zelenina, cereálie, ovesné vločky a nebo super levná věc...otruby :) atd atd

lidus*
hodnocení

1x

Bylo mi v lékarně doporučené na problém s vyprazdňováním, konstatuji, že to u mě byly vyhozené peníze ale jinému třeba pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]